sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ei mitkään mummohelmet

Olen aina aiemmin ajatellut, että helmet ovat vähän sellainen mummojen juttu. Pienillä, hienostuneilla, harmaatukkaisilla kultamummoilla on tiukahko, valkoinen helminauha, kädessä pidettävä käsilaukku ja jakkupuku. Piste.
 
Tässä nyt olisi yhdensorttiset valkoiset helmet, jotka päässäni rakentuivat. Ei mulla näistä tule mummo mieleen. Nämä ovat kevyet kuin tuulen henkäys, vähän totutusta poikkeavat, mutta kuitenkin upea helmen kiilto pääsee esiin.

 
Monesti huomaan olevani ns. settihenkinen. Haluan yhdistää itselläni samanlaista tai ainakin samankaltaista korua korvissa, ranteessa ja kaulalla. Alkuperäinen itselle tehty Ei mitkään mummot -setti sai kaveriksi tietty korvikset.
 

Onneksi varastosta löytyy hengästyttäviä makeanvedenhelmiä ja ohuttakin ohuempaa hopealankaa. Näitä haluan tehdä lisää.

3 kommenttia:

  1. VOI IHANUUS! No, ei todellakaan mitkaan mummohelmet! Ja jos tommosen setin kanssa kulkisi ympariinsa niin ei mitenkaan voi edes olla mummomainen olo, kun nimikin on kerran tuollainen. Niin niin kauniit ja ihan niinkuin sanoit kevyet kuin tuulenhenkays,

    VastaaPoista
  2. Wau, nämä on aivan hurjan ihanat! Ei tosiaankaan ole yhtään mummot.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanaiset! Mummoja - tai siis ei-mummoja - on tullut tehtyä samalla idealla mutta vähän eri väreillä muutamia. Tosi kiva malli tehdä ja käyttää!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.