tiistai 30. lokakuuta 2012

Uikku vai kallo?

Teki mieleni lakkailla, mutta kun kynnet läks, ei ollut mitä lakata. Hätävararatkaisuna lakataan sitten lasia. Kaikki riipukset ovat korumetalliosilla yksinkertaisessa ketjussa tai mustassa satiininauhassa.
 
Tämä ensimmäinen koru oli tosi jännä. Oman poppoon silmiin siihen oli muotoutunut selkeästi pääkallo. Silmän- ja nenänreiät, kapea alaleuka. Ystävälle siinä näyttäytyi kaksi silkkiuikkua tai muuta vesipetoa. Kertookohan se jotain katsojasta? Hopeaa, violettia ja häivähdys harmaan vihreää. Kapussin koko noin 25x25mm.
RIK031 12€
Pitihän miun kokeilla leimaamista lasillekin. Pinkkejä ja mustia kukkasia kesänvihreällä shimmerisellä pohjalla. Halkaisija noin 21mm.
RIK013 14€
Tästä riipuksesta tuli jännän värinen. Se antaa vaikutelman vihreästä, vaikka on samalla myöskin harmaa tai ruskea. Koko noin 25x25mm.
RIK030 12€
Tämä iso riipus (23x30mm) tuli tehtyä tuon upean vihreä/violetin duochromelakan takia. Kuvassa näkyy vain häivähdys värinvaihtelusta.
RIK007 12€
Sama lakka halusi vielä hologlitterin kanssa tähän lasikapussiin. Lakka on todella hienon näköinen, se näyttä jollain tapaa uurteiselta. Koko noin 19x24mm.
RIK026 10€
 

2 kommenttia:

  1. Onpa upeita! Kallo loytyi mutta myos uikut. :) Ja hauskoja lakkauksia.... taytyyhan tytolla olla jotain lakattavaa jos ei kerta kynsia voi lakata. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vasta näin uikut, kun mulle sormella osoitettiin. Joo, ja vähän muutakin pitää lakata kuin kynsiä. *Kuiskaa hiljaa: Älä kerro tuolle ukkoselle, että juuri laskin 197 värilakkapulloa.*

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.