torstai 22. marraskuuta 2012

Kurkistus joulupakettiin

Ei-mitkään-mummot ovat matkalla maailmalle, tarkemmin sanottuna Atlantin taakse Ameriikkaan. Eivät tietystikään ne alkuperäismummot, vaan mummojen kaksoissisko. Helmiin valikoitui sama vaalea, lähes valkoinen väri kuin ykkösversiossa.
 
Samaan pakettiin eksyi sahattua, hehkutettua, juotettua, hapotettua, viilattua, filssattua, punsseloitua ja muotoiltua hopeaa. Lisänä itse pyöröhiottu spektroliitti muistuttamaan Suomesta ja tummavetisistä metsälähteistä.

Pieni kaimaani, neiti pari vee, saa vähän hopeanväristä helmeä, korumetallikukkia ja vaaleanpunaisen kukkariipuksen.
 
Isompi neitokainen lakkailee jo kynsiään, ja on vissiinkin vähän harakan sukua. Silloin riipus pitää olla duochromelakkaa ja kimmellystä, helmet harmaata ja pinkkiä särölasia, höysteenä vähän bling-bling-rondelleja.

Tässä tämä kurkistus. Tämän enempää ei parane näyttää ennenkö Santa Claus on käynyt ahtautumassa savupiipusta sisälle.

2 kommenttia:

  1. Olipa kurkistus. Onneksi tontut osaa piilotella pakuutteja. Kiitokset koruntekijatontulle! PS: Meille ei tule mikaan jenkkipukki vaan ihan se aito Korvatunturilta. :D Meilla ei ole savupiippua mista pukki ahtautuisi. Meilla tulee kylla ihan sisalle. tai jos on niin kiirus ettei sisalle kerkea niin kay pudottamassa sakin ovelle ja jatkaa yleensa matkaa niin hirmuisella vauhdilla ettei punaisesta nutusta nay kuin vilahdun nurkan takaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Son hyvä, ettei Pukin ole vaaraa juuttua savupiippuun! Ihana, että pidätte suomalaisesta perinteestä kiinni tässä asiassa.

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.