sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kiitos Joulupuodin asiakkaille!

Iso kiitos ihanille asiakkaille - ja kiitos kivoille käsityökavereille! Teidän kanssanne oli mukava toimia. Tältä vuodelta Joulupuoti on siis laitettu tänään pakettiin.
 
On aika aloittaa jouluvalmistelut, jotka tässä huushollissa ovat harvinaisen helpot. Täällä toteutetaan Heli Laaksosen Joulupatjaa. Omana lisäyksenä on se, että sähkövaloja ei sytytetä, jottei joka nurkkaa tarvitse nuohota putsplank-puhtaaksi. Jos vielä näkyy jotain häiritseviä rojukasoja tai muuta, otetaan silmiklasit pois - ja taas on siistiä. Iisiä.
 
Joulupatja o mu omakeksimä perinne, mink mää tahtoissin lanseerat niil ihmisil, ketkä tahto viättä lepojoulu.

Joulupatja tehrä nii, et jouluaattoaamun sänkyst raahata patja keskel olohuane lattia peittoines tyynyines päivines. Ympärs asetella ruakka (mitä ei ole itte tehty vaa myyjäisist ostettu tai jonku ahkeran jouluihmisen laittama), namei ja uussi kirjoi ja mitä muit paketei onki sattunu saama.

Siäl peito al sit maatta uuttevuatte saak, käännetä välil kirja sivui taik kylkke ja ojennella kätt kohren konvehtei. Viarai ei saa tul käymä, eikä itte kuulu käyrä missä.

Ei ol väli onk yksinäine, parilline taik perheline - joulupatja o joustava ratkaisu. Ku siit nousse, o niin kyllästyny makkamisse ja niin täys tyäntouhu ja toiminna ilo, et sitä riittä pitkäl kevässe.

-Heli Laaksonen-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.