sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Piirrustusriipuksia

Veljenpoikani on tehnyt haasteellisimman korutilauksen koskaan. Vuosi sitten toinen kainosti kysyi, että voisiko hän saada sellaisen poikien korun, jossa on paljon helmiä. Täti kun oli tehnyt hänelle vain sellaisen muutaman helmen korun.

Noh, tuumasta toimeen. Samaan työhön sisällytin sitten yhden uudenkin elementin, kiitos Ina ideasta. Kolme kappaletta lapsosia piirsi tädille kuvat, jotka täti sitten välitti Joulupukille. Joulupukki värkkäsi piirroksista riipukset kuparilevylle ja yhdisti ne koruun.

Vanhimmalle tuliakaattia, mustakiveä ja onyksia patinoidussa hopeoidussa korumetallissa. Riipuksena olevan pääjalkaisen naama ei oikein erotu kuvassa, mutta minkäs teet.

 
Keskimmäisen pakettiin hujahti mustakiveä, onyksia ja ilmeisesti paria lajia akaattia. Tämän hemmon lemppariväri on vihreä (ja sininen ja ruskea ja punainen ja musta ja...) Emme oikein tiedä, mitä riipus esittää. Piirroksen pääosana oli piiitkä ja ohkoinen punainen käärme, joten piti valita jokin tonen yksityiskohta paapperista.

Nuorimmainen rrrrakastaa pinkkiä ja vähän kimallusta ja paljon Hello Kittyjä. Kimallukset ja helmet ovat helmikaveri Heneltä ja ihanaiset puuhelmet sattuivat käsiin pakin aarreosastolta. Riipus saattaa esittää mitä tahansa.

Korut on pakattu ihanan anian vinkkaamaan laatikkoon, jonka kanteen on tulostettu alkuperäinen piirros. Anian omat laatikot ovat tosin hieman fiinimpiä kuin nämä allekirjoittaneen versiot.

2 kommenttia:

  1. Noi on aivan ihania! :D YES! Tytoille taitaa tulla piirustushommia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tädin toteutustaito jäi näissä vähän heikommaksi kuin lapsukaisten piirrustustaito :-O Kait ne just tunnistaa. Näitä oli kiva tehdä, kun näihin jää lapsuusmuistoja elämään.

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.