sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Paketista paljastunutta


Nyt meni hermo tällä pitkäpinnaisuuden super-hyper-multihuipentumalla. Alkuvuoden olen mennyt postauksissa aiemmin kirjoitetuilla luonnoksilla. Nyt päätin saada hommia ajan tasalle. Postipoika kun toi mulle hienon paketin jo marraskuussa. Kuvaaminen on jäänyt ja jäänyt, ja tänään vihdoin sain otettua kuvat. Mutta mitä tekee bloggeri: ei siirrä kuvia Explorerin kanssa yhteistyössä. Pöh ja pah. Joudun sitten pelaamaan Chromen kanssa, ja tämä herjaa koko ajan mun oikeinkirjoitusta ja näyttää ihan kummalle enkä mä tykkää. No, rutinat ja mutinat sikseen, ja mennään asiaan.

Ihana ystäväiseni lähetti mulle maailmalta korukirjan ja paljon ihanoita helmilöisiä. Paketista paljastui korumetallisia riipuksia ja nauhallinen tuollaisia korumetallisia, yhteensopivia lätkiä.


Lisäksi sieltä paljastui isoreikäisiä, pandoratyyppisiä lasihelmiä ja blig-bling -rondelleja.


Monta nauhallista keskenään soviteltuja lasi- ja lamppuhelmiä korumetallihöystein.Nauhallinen ihania, ihania simpukkahärpäkkeitä. Näille on jo selvä suunnitelma päässä, kunhan saan pari osaa vielä haalittua jostakin ja löydän aikaa tekemiseen.

Isompi pikkuneiti oli päässyt myöskin valitsemaan makunsa mukaisia juttuja pakettiin. Näitä luulen käyttäväni kyseisen neidin koruun päivänä jonakin.

2 kommenttia:

  1. Mie jo mietin etta maltatko olla kuvaamatta ja esittelematta paketin sisallon. :) Ihunaa jos tykkaat!!!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en hankintoja/saanteja paljoa esittele ennenkö valmiina. Nyt vaan oli pakko. Kiitos vielä kerran, ovat ihanoita.

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.