perjantai 15. maaliskuuta 2013

Google Readerin Kurjuus

Olin juuri keksinyt, että Google Readerin kautta on helppo pysyä kärryillä kaikista koru- ja kynsiblogeista, joita seuraan. Kaikki hyvä loppuu kai aikanaan, tätä helppoutta kesti kuukauden päivät. Tänään  tuli ilmoitus, että homma loppuu heinäkuussa.
 
Vaihtoehdoksi keksin, että yritänpä antinörttinä saada Bloglovin' -listan käyttöön. Samoin tein yritän parhaani saada tämän oman blogini listoille myös. Kokeillaas, kuinka eukon käy...
 
Yritän jossain kohden etsiä vielä semmoisen gadgetin tai widgetin tai jonkun muun -getin, sen namiskuukkelin mistä voi liittyä seuraajaksi.

2 kommenttia:

 1. Tämä uutinen masensi minutkin. Olen käyttänyt Google Readeria vuodesta 2007... En oikein osaa edes kuvitella blogien lukemista ilman sitä. En ymmärrä, miksi Google teki tuollaisen päätöksen. Sosiaalisessa mediassa on ainakin kuohuttu ihan hirveästi tuosta ja adressiakin pistetty pystyyn (allekirjoitin!).

  Itse olen nyt kokeillut sellaista kuin Feedly. Feedlyn normaali webbiversio on aivan kamala Google Readeriin verrattuna, mutta kännykän appsi toimii ihan kivasti. Ja kännykällä melkein pääsääntöisesti luen blogit, joten tuon kanssa voinee elää.

  Tämä postaus muuten selvensi hiukan sitä, miksi minulle on yhtäkkiä alkanut satelemaan sähköpostia Bloglovinista. Ilmeisesti moni muukin on päättänyt siirtyä Google Readerista Blogloviniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me selvitään tästä, vaikka tiukkaa tekeekin. Sinulla ja Readerillä on pitkä historia takana, meidän tarinamme taas loppui ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.