sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kummajaishelmiä

En mie oikein käsitä, kuinka lasista saakin tehtyä näin ihmeellisen rumia kummajaisia. Lamppuhelmethän ovat herkkiä ja kauniita - tai ainakin dramaattisia. Tämä lasimestari sai aikaiseksi seuraavia.
 
Huomaatteko, kuinka äärimmäisen kauniisti tuonne reiän ympärille on muodostunut kukka? Siroja, hentoja terälehtiä. Kaunis, pyöreä muoto. Reikäkin melkein keskellä.

Kuka kumma valitsi värit näihin helmiin? Joo, kyllä mä tykkään hirmuisesti vihreästä, oranssista ja keltaisesta. Vaan nämä ovat jotain ihan kummallisen värisiä.
 
Näissä on sentään väri kohdillaan. Tällaisesta vihreästä pidän tosi paljon. Mutta mitä voi tehdä neljästä erikokoisesta ja muotopuolesta lamppuhelmestä? Mie en tiijjä. 
 
Tämä se vasta älynväläys oliskin. En tykkää sydämistä. Tällainen muotopuoli ja epäsymmetrinen menee just ja just, tarkoituksella sellaisen teinkin. Mutta mihin ihmeeseen mä tän lykkään? Teen siitä jotain kaunista, toivottavasti joku muu tykkää enemmän kuin minä.

Kaikki muut plikat olivatkin sitten tehneet tosi kauniita, kauniin värisiä ja muotoisia helmiä. EVO, eli En Vaan Osaa. Se ei onneksi vähennä intoa yhtään. Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn - eli tässä tapauksessa taidon. Lamppuhelmien tekeminen on superkivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.