torstai 18. huhtikuuta 2013

Skorento

Rakastan sudenkorentoja. En oikein tiedä mikä niissä viehättää, mutta ne on hienoja. Jonkun tilauksen mukana tuli pari abalone simpukka -kapussia. Ne ovat kovin ohuita, hauraan oloisia, vaikkakin upean sädehtiviä. Aivan sudenkorennon värisiä. Noh, sudenkorentohan siitä sitten hopealangan ja juotosvehkeiden avulla tuli. Tai oli ainakin tulevinaan. Miekkonen tunnisti sen heti skorpioniksi. Kevyen kevyt, mutta iso riipus. Tämä hassu kahden elikon yhdistelmä sai nimekseen Skorento.

Häpeäkseni täytyy myöntää, etten ole käyttänyt tätä kuin kerran. En tiedä mikä siinä tökkii, vai tökkiikö edes mikään. Jotenkin se ei vain valikoidu aamuisin kaulaan. Ehkä pitäisi kokeilla jotain filigraanihässäkkää noihin siipiin tai jotain. Saas nähä, keksinkö tälle jotain.

3 kommenttia:

 1. Skorento! :D LOL
  Han on kovin kaunis. Tuossa kuvassa ehka taustan takia skorennon takapaa meinaa havita - keskityin ensin kuvassa kiveen ja siipiin ja siita tuli mieleen sellainen jarvenpinnalla luisteleva ottiainen (siis jos tota skorennon takapaata ei olisi olemassa). Mutta ihan selkea skorento se on! Naen siina molemmat seka korennon ja skorpioonin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoistasi Ina, mutta en silti syty tälle, en. Ehkä hän joskus löytää kotiinsa, eikä jää parka ihan heitteille.

   Poista
  2. Kyllahan Skorennolle koti ihan varmasti loytyy! En usko etta jaisi heitteille. Ja mahan vaan sanon mita mielta olen. :D Halit!

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.