sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Yksi koruhuone, kiitos!


Oikeastaan mulle riittäisi yksi seinäkin, en mä koko huonetta tarvii. Nyt useimmin käytetyt korut roikkuilevat kankaalla päällystetyllä finfoamilla veskissä, onnellisessa sekamelskassa ja sotkuisen näköisesti. Siinä ne pölyttyvät ja saavat hiuslakasta osansa, mutta ovat niin näppärästi näkyvillä ja käytettävissä. Vaijerikorut ja solmitut helminauhat, loput korvikset ja kaikki sormukset ovat kenkälaatikoissa tuossa tason alla. Laatikoista löytyvät myös kaikki ostokorut, joita en ainakaan toistaiseksi käytä, mutta en halua hävittääkään.
 

Mutta... Eihän koruja voi piilossa säilyttää. Ei silloin voi muistaa mitä koruja itseltä löytyy, saati sitten että niitä tulisi aamulla kiireessä etsittyä. Itse valitsen korut aina aamulla fiiliksen mukaan, ei edellisiltana voi tietää, mihin haluaa aamulla sonnustautua.
 
Tähän pulmaan pitäisi löytää nyt joku ratkaisu. Ehkä mä päällystän eteisen seinän styroksilla ja isken korut siihen. Eteisen seinää vaan löytyy sen verran, että sitten koruja pitäisi laittaa sinne nelinkerroin nykyiseen nähden, ettei näyttäisi ihan höhlältä.
 
Kyllä ihmisellä on murheet, sanon ma. Onneksi alkoi kesäloma, että voin tointua tästä takaiskusta.

5 kommenttia:

 1. Mutta hei, toihan on tosi hieno! Upea seina. Napparana ihmisena taivuttelet sormuksille jonkun puun (jossa on paljon oksia), johon ne ripustat ja istutat puun tuohon tasolle. Mita niille muille kenkalaatikoissa oleville koruille tekisi..... hmmmmm..... onneks sulla on kesaloma aikaa miettia asiaa. :D Nauti lomasta. Olet sen ansainnut taysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kävin näyteikkunaostoksilla ja löysin sormustelineen. Se on lyhytkarvainen mäyräkoira, jonka hännässä säilötään rinkulat. Haen sen heti huomenna kotiin.

   Poista
  2. TAYDELLISTA! Maykky taipuu moneksi! :D

   Poista
 2. Onpa sulla paljon koruja! Huhhuh, itseltä löytyy hädintuskin kolmasosa tuosta määrästä, ja yllä on yötäpäivää vain sama kaulakoru. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulojalta löytyy neuleita ja koruntekijältä koruja, kaikilta taitonsa ja mieltymyksensä mukaan. Mä käytin yhtä ainoaa kaulakorua ja korviksia ennenkuin aloin näitä itse värkkäämään. Nyt niitä kertyykin yli oman tarpeen.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.