torstai 9. toukokuuta 2013

Holy Heart

Tämän tilauksen muistiinpanot on kirjoitettu joskus ja helmikuussa. Nyt vasta sain kuvaa tänne, kun tilaaja itse on nähnyt korunsa livenä. Asiakas on rockia, runoa ja enkeliä. Hän pitää sydämistä, tähdistä, kissoista ja perhosista. Toivomuksena oli pitkä, rukousnauhan mallinen koru, jossa saisi olla jotain Kalevalan Vanamon tyylistä herkkyyttä, mutta myöskin bling-blingiä. Materiaalien suhteen sain vapaat kädet. Puolitosissaan esitettiin ajatus, että saa olla vaikka timantteja jos sikseen tulee ja koru niitä vaatii. Mut ei löydy mun kivipakista timskuja, höh. Onneksi osasin sentään tehdä sydämiä.
 
Blingiä löytyy pienten swarovskin biconeiden lisäksi tästä jättisuuresta swaron riipuksesta, jonka kainalosta löytyy pietersiittiä.
 
Mikään helmi ei huudellut, kun jouduin hylkäämään alkuperäiset, rouheat biwa-tikut. Ne eivät vain toimineet tässä. Helmiystikseltä löytyi sitten pienen pieniä pietersiitti -riisejä. Täydellisiä. Ne saivat kaverikseen isompia pietersiitti -möllyköitä ja granaattia. Koska halusin korun symmetrisen epäsymmetriseksi, toiselle puolelle valikoitui tiikerinrautaa ja vuorikvartsia eri muodoissa. Kaverina kivillä lisää hopeaa ja vähän swarovskin kristalleja.
 
Alkuun meinasin laittaa keskuskappaleeseen useampia roikottimia, mutta se olisi mielestäni häirinnyt rukousnauhafiilistä. Jätin kaiken turhan siis pois.
 
Hassua kyllä, koru sai nimen ennen mitään muuta. Alkuperäinen nimi oli "Saint Rock Flies", keskuskilluttimeksi piti tulla perhonen. Ei tullut perhosta, niin nimikin piti vaihtaa. Kyllä tuollekin nimelle vielä koru tulee, ajankohta on vaan vielä auki. Keskuskilluttimeen etsiskelin hopealusikoita tovin jos toisenkin. Yhtenä päivänä ne kirpparilta hypsähtivät nenän eteen. Sääli, että niitä oli vain kaksi. Niistä muotoutui vähän sahailemalla, viilailemalla ja juottamalla sydän.
 
Koru on pitkä, se sujahtaa pään yli ilman lukkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.