tiistai 14. toukokuuta 2013

Villasormus

Villasormus, Villa Sormus vai hopeasormus villalla. En tiijjä. Jonkun aikaa sitten näin jossain ulkomaalaisessa korulehdessä kuvan sammalsormuksesta. Siinä oli perusrunko, mahtoiko olla levystä. En muista. Runkoon oli istutettu neliskanttinen laatikko, jonka isosta reijästä "kasvoi" liekoja. Se jäi päähän kummittelemaan.
 
Pitihän sitä sitten itsekin kokeilla vähän modattua versiota samasta ideasta. Rinkuloiden piti tulla tuohon laatikkoon sillein mukavan epäsymmetrisesti. Kun se oli valmis, huomasin sen muistuttavan vähän hyvin epämuodostunutta tassua. Sormus saikin sitten täytteekseen ruskeaa huovutusvillaa. Villa on helppo ottaa pois ja vaihtaa tilalle jotain muuta, vaikka sitä sammalta tai jäkälää tai silkkikangasta tai ihan mitä tahansa.
 
Tästä tuli ihan hauska, vaikkei nyt ihan ykkössuosikeihin noussutkaan.
 
Oih. Eilen tuli kauan ja hartaasti odotettu paketti Cookson Goldilta Briteistä. Aarrepaketissa oli pieniä pyöröhiottuja kiviä (esimerkiksi ihastuttava pinkki turmaliini ja keltainen sitriini), uusia työkaluja, neliölankaa, metriketjuja... Joulu on tullut. Nyt vielä pitäisi järkätä aikaa, että ehtisin tehdä niistä/niillä jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.