keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Värikokeiluja korviksiin

Lamppuhelmiä tehdessä pöydällä pyöri muutama epämääräinen, vihreä lasitanko. Olivat raasut pikkuisia pätkiä, ja menossa jämälaatikkoon. Pitihän niistä sitten kokeilla, jotta mitä saisi aikaiseksi. Aivan mahtavan, hienon ja raikkaan raitaisia vihreitä helmiä pullahti ulos uunista.

Näistä tuli samalla hepsankeikka-korvikset. Yritin harjoitella monen helmen tekemistä samaan tikkuun, mutta se vaatinee vielä... krhm... himppasen reeniä. Tyypeistä tuli muotopuolia ja  tikun kädenpuoleinen helmi tuppasi jäähtymään tehdessä liikaa. Näissäkin on kahdessa halkeamat, mutta kestivät rummunkin särkymättä. Omaan käyttöön välttää vallan hyvin.

Kesän ajaksi postaukset saattavat vähentyä kahteen viikkokertaan, keskiviikkoon ja sunnuntaihin. Päivätyössä ja pihahommissa pukkaa sen verran projektia, että koruilulle jää ikävän vähän aikaa. Jotain pientä tietysti tulee värkättyä. Viikonloppuna maailmalle lähtivät parit hopeiset peruskorvikset ja kynsilakkakoruja, mutta en kuvaa ehtinyt räiskäistä ennenkö olivat jo käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.