tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesän 2013 uudet ketjut

Olen nykyisellään aika laiska ketjunpunoja, vaikka se hirmuisen hauskaa hommaa onkin. Hopiaa niihin vaan menee niin pirusti, eikä alle 10g:n ketjumalleja juuri ole. Yli 10g:n hopeakorussa kun tulisi olla ne leimat, eli vastuuleima sisältäen pitoisuus- ja nimileimat. Leimojen hommaaminen ei ihan vielä nappaa.

Millisestä langasta kokeilin Estellen, X-ketjun ja Tuttiketjun, kuvassa vasemmalta oikealle.

Vasemmalla oleva Estelle kiertää ikävästi, samalla tavoin kuin Oili. Joka toinen iso lenkkipari pitäisi pistää eripäin, mutta kun sekään ei miellytä silmää. Kai se kuitenkin olisi kivempi vaihtoehto kuin kiertäminen. Pitänee kokeilla miltä näyttää.

X-ketjusta (keskellä) tuli uusi suosikki. Se tuntuu kädessä aivan silkiltä, pehmeä kuin mikä. Oikeanpuolimmainen Tuttiketju on kivan pyöreän symmetrinen, tuntuu kivalta ranteessa. Tästä tein sunnuntaiaamuna lyhyen kaulaketjunkin itselleni. Siihen tuli sellainen pieni, mukava viritelmä, mutta siitä lisää kunhan joskus saan sen kuvattua.

Viime viikolla hurahti kolme päivää Ellun uudella studiolla lamppuhelmiä väkerrellessä. Ihan uusina kokeiluina olivat lehtihopea ja hopealanka lasin kaverina. Helmilöiset saapunevat tällä viikolla postipaten mukana, eli kuvia taas sitten joskus. Viimeistään silloin, kun helmistä tulee koruja!

2 kommenttia:

  1. Tuo keskimmainen nayttaa aivan mielettoan ihanalta! Ma rakastuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätään punonnan opettaminen sulle siis sinne seuraavalle Suomen lomalle! Sun täytyy varata ehkä kahden kuukauden matka tänne...

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.