keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Parillisia pennejä korviin

Joskus valuuttaa saa olla mukana vähän enemmänkin. Nämä korvikset ovat juuri niitä päiviä varten. Kolikot on putsattu huolella, mutta pienet elämän jäljet olen pyrkinyt niissä säilyttämään.
 
Ensimmäisessä parissa lantit on kiperretty "eri päin". Lantin arvo on kaikissa kolikoissa eteenpäin, mutta kiperrys toisessa korviksessa toisin päin, ja toisessa toisin päin. Jotain pientä kikkailua pitää väliin olla. Koukut ja lenkit hopeaa. Kolikossa on vuosiluvut -21, -27, -20 ja -22.
MUK014 16€
 
Toinen pari on hopeakoukkuun kiinnitetyn lenkin takia heiluvaisempi kuin tuo ensimmäinen. Vuosiluvut -36, -37, -38 ja -39. Kiperrys symmetrisesti samoin päin.
MUK013 16€
Vielä loppuviikko olisi kituutettavana ennen kesälomaa, sitten alkaa tohina. Terassien pesut ja öljyämiset (kymmeniä neliöitä!) olisivat työlistalla, vähän maansiirtohommia minikaivurilla, mullan ja soran levitystä ja kasvimaan pohjien tekoa ensi kesää varten. Lavakauluksia on jo hamstrattu salaatti- ja mansikkapenkkejä varten. Niin, ja rikkaruohot pitäisi tietysti saada kuriin tietyistä paikoista. Kaikki tämä on listalla ekalla lomaviikolla, sillä räystäslautojen maalauksen aion suosiolla lykätä ensi vuoteen.

Seuraava viikko menee Kankaanpäässä hopeahommissa. Vikalle lomaviikolle olisi sovittuna kolme täyttä helmeilypäivää Ellun uudella studiolla. Sitten pääseekin jo takaisin töihin "lepäämään".

Blogi saattaapi siis mennä nyt vajaammilla päivityksillä hetken aikaa. Viettäkää miunkin puolesta mukavia ja lepposia kesäpäiviä vaikka riipumatossa kirjaa lukien - mä en ehi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.