sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hiekkavalua

Pääsin kokeilemaan hiekkavalua Kankaanpään kesäkurssilla heinäkuussa -13. Voi jestas että se on kivaa hommaa. Aiheelle olisi voinut omistaa ihan koko viikon. Tein ensin koevalun tinalla, ja sitten tein itse toisen muotin, jonka ope valoi hopeasta. Itse en olisi siihen hommaan uskaltautunutkaan, sen verran pelottavan kuumalta upokas näytti.

Ekan tinavalun patinoin ja tein siitä Miekkoselle avaimenperän synttärilahjaksi. Perästä tuli mukavan painava, 10g mötikkä tinaa. Tinavalua aion ehdottomasti tehdä kotonakin, kunhan ehdin jostain etsiä itselleni sopivan muottiraudan. Tämä on helppoa ja hauskaa,  työlästä tosin, mutta sitähän ei lasketa.

Tinavaluun lisäsin nimikirjaimet, jotta saan ne valmiina hopeavaluun. Riimumerkki pitää pahan loitolla, merkki iski ihan satasella heti kun näin sen. Nämä erilaiset symbolit, riimut sun muut on selkeästi mun juttu.

Tässä vielä kaverukset vierekkäin, vasemmalla hopea ja oikealla tina. Toisilla on mätsäävät tuulipuvut ja toisilla mätsäävät korut. Näin se menee.

4 kommenttia:

 1. Naakin on tosi tosi hienoja! Aikamoinen epeli olet. <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköiset, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään näistä edelleen tosi paljon. Omani kulkee taskuversiona mukana, kun en ole saanut tehtyä siitä *vielä* korua. Miekkosen avaimenperäkin on päivittäisessä käytössä.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.