tiistai 27. elokuuta 2013

Puolet petäjäistä

Tänä vuonna Kankaanpään hopeakursseilla oli tosi kiva uusi malli. Pari vuotta ohjelmassa ovat olleet ns lenkki- tai ufopallerot. Nyt päästiin yhdistämään levyä lankalenkkeihin. Kokeilin muutaman eri koon, jotta saan hahmotettua itselleni mieleiset mittasuhteet.

Ensimmäisessä riipuksessa 2x3 lenkkiä levyn päällä. Ketjuna toimii hienosti ihan nahkanauha. Tähän halusin vähän jotain, joten tällä kertaa laitoin lyhyen, punotun nahkanauhan hopeapäätteillä.


Tämä  seuraava on ehdottomasti mulle itselleni. Vielä en ole varma, josko sittenkin haluaisin juottaa levyosan taakse ripustuksen. Mallin yksinkertaisuuteen toisaalta kuuluu kaiken ylimääräisen poisjättäminen.

Toki samaan sarjaan piti värkätä myös korvikset. Nämä ovat tosi kivan keveät korvissa, mutta silti tarpeeksi näyttävät.

Viikonloppu hurahti päivätöissä, sosiaalistumassa ja hyvin nopsasti muutaman riipusosan ideoinnissa. Mitään valmista en saanut aikaiseksi. Niin, paitsi iiihanat ja yksinkertaiset onyx-korvikset, joista en kameran tiltattua saa tähän hätään kuvaa. Ne ovat pelkistetysti isot onyx-pisarat yhdellä lenkillä peruskoukussa kiinni. Niin yksinkertaiset ja niin kivat. Suurin homma oli porata kiven reijät isommiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.