tiistai 17. syyskuuta 2013

Nahkaa siellä ja täällä

En ole ollut ennemmin kovinkaan suuri nahkarannekefani. Sitten niitä alkoi näkyä siellä ja täällä, vähän joka puolella. Säännöllisesti seuraamissani blogeissa ainakin Katri, korukokeilija, silbii ja papu ovat värkänneet näitä, kuvia löytyy useammassakin postauksessa jokaisella. Olihan se sitten kokeiltava. Kivasti sopivat yhteen useiden, erilaisten hopearannekkeiden kanssa.

Itselläni on nyt kestotestissä "Just Ask" -korumetalli/nahkahässäkkä. Ekan saunareissun jälkeen en suostu enää kastelemaan tätä (tiiviinä koruna hautuu ikävästi märkänä), mutta muuten pidän ainakin kuukauden yötäpäivää ranteessa. Saas katsoa millaiseksi menee. Työpöydältä näitä löytyy pino odottamassa sopivia tekstipätkiä. Metallican Nothing Else Matters naputtui jo, muut vielä vartoavat jotain.

Viikonloppu meni hujauksessa. Lankoja värjäilin noitakattilassa ainakin sipuleilla, pajulla, lepänkävyillä, pihlajalla, seitikeillä, krapilla ja sinipuulla. Saattoi siellä olla jotain muutakin. Sukkalankoja on nyt varmaankin kahdeksi vuodeksi tällä neulomistahdilla.

Tämä päivä menikin sitten päivätöiden ohessa sormus- ja keppihepopajalla. Tein ihan omasta päästä hummasia, mutta tyypit odottelevat vielä täytettä ja keppejä. Näistä tuli siis ProtoTyyppejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.