sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sateenkaaren päässä

Sateenkaaren  päässä on kuulemma aarre. Itse en ole sitä koskaan löytänyt, en ole edes etsinyt. Sateenkaarikuukivi puolestaan on aarre ihan itsessään. Tämän kaunokaisen etsiskelin NERIK-kivilaatikostani, jossa se oli asustanut pitkähkön aikaa. 

Kukaan ei usko, kun nyt kerron, ettei sormus oikeasti ole näin kuhmuinen, naarmuinen ja kiilloton. Se on oikeasti ihan nätti, on se. Kivessä on kaunis sininen hohde, jota oli tosi vaikea saada kuvaan. Tarkkuuskin siinä kärsi, kun käsi vapisten yritin pitää kameraa ja suuntailla valoja. Onneksi kukaan ei ollut näkemässä. 

Tätä sormusta oli mielenkiintoista tehdä. Kaikki lähti kivestä. Kuukiven sanotaan olevan hyvin henkilökohtainen kivi, se heijastelee sitä, mitä sen haltija on. Uskon vakaasti, että jokainen meistä osaa valita itselleen sopivan kiven - tai että kivi valitsee meidät :-) Sormuksen uusi haltija kertoi mieltymyksistään, mutta sain aikasten vapaat kädet työn suhteen. Monta uutta juttua tuli opeteltua matkan varrella oikein kantapään kautta.

Voi hyssyt. Olisi ehkä viisaampaa olla julkaisematta näitä kuvia, mutta minkäs teet. Luonto ei anna periksi, kaikki on esiteltävä, eikä uusia kuvia ole mahdollista ottaa. Taidanpa siis laulella meidän porukan tunnuslaulua... "Viisaus ei asu meissä..."

6 kommenttia:

 1. huoh... onpa todella kaunis sormus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, outiriina! Tilaajakin oli hyvin tyytyväinen, koruntekijänä itse näen vain virheet...

   Poista
 2. Kaunis kivi kauniissa sormuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kivi on suorastaan jumalainen: 10mm mötikkä, kaunis sininen hohde, sormeen sopiva pinta. Miun täytyy äkkiä metsästää tälle seuraaja, sillä NERIK-laatikko ei voi olla ilman sateenkaarikuukiveä :-)

   Poista
 3. Upea sormus ja kivi istutettu kauniisti. Kuukivi on myös ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kivi on tosi kaunis, mutta tässä sateenkaarikuukivessä on vaan sitä jotain.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.