torstai 19. syyskuuta 2013

Yksinkertaista mustaa

Mikähän siinä nyt on, että korut tuppaavat välillä olemaan mustia ja yksinkertaisia? Myönnän olevani yksinkertainen, joo. Synkkä ja musta en kuitenkaan tiedosta olevani. Taitaa tällä alkavan syksyn pimeydellä olla jotain tekemistä aiheen kanssa. Lupaan kuitenkin laajentaa repertuaaria hieman, ainakin ehkä ruskeaan tai harmaaseen...
Koruun halusi mukaan mattapintaista mustakiveä, kiiltävää onyksia, kirkasta vuorikvartsia, ja tietysti rippunen hopeaa.
KAH004 32,50€

6 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle. Täällähän aivan mahtava koruntekijä löytyy. Selasin noita sivujasi taaksepäin, ja kyllä on toinen toistaan upeampia luomuksia. Mukavaa silmänpiristettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Ellieli! Tarkoitus on toteutunut, jos yksikin toinen ihminen itseni lisäksi saa jotain silmäniloa blogin sisällöstä!

   Poista
 2. Enpäs ole tännekään saanut kommenttiani raapustettua, vaikka säntisti käyn lukemassa :). Mutta suuresti olen ihaillut kurssipostauskorujasi! Sulla on ihana tyyli tehdä koruja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy sanoa, että vallan häkellyn. Kiitos Tanja Marita. Itse olen muutaman vuoden sinun korujasi ihaillut, joten olen aivan otettu, että sain tällaisen kommentin.

   Ja heeeei! Ei aina tarvihe kommentoida. Joskus on enemmän sanottavaa, joskus ei mitään. Riittää hyvin, että toinen roikkuu taustalla vaikkei mitään virkkaiskaan!

   Poista
 3. Tulin heti vastavierailulle, ja kiitos kun jätit kommentin käynnistäsi :) Täällähän on toinen toistaan upeampia koruja, useampi sivu tuli katsottua ja ihan silmät suurina ihastelin, tulen vielä uudestaan ihan ajan kanssa, niin ja ilman muuta laitoin tämän omalle seurantalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Sari!
   Vaikka teenkin koruja itsekseni, itselleni ja ihan miun maun mukaan, niin on tosi kiva, kun joku muukin tykkää!

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.