tiistai 15. lokakuuta 2013

Ei yhtäkään korua

Viikonloppu meni tunatessa kaikkea muuta paitsi koruja. Ystävä kävi saippuaopissa, tehtiin pari satsia kylmämenetelmällä. Toisesta satsista tuli liköörikonvehtien tuoksuinen, vaikka tuoksupurtilossa luki jotain ihan muuta. Toiseksi kokeiltiin ekan kerran suolasaippuaa. En malttaisi odottaa, että se kypsyy käyttökuntoon!

Sitten pääsin kokeilemaan tällaista hommaa. Kuukausi sitten pääsin kokeilemaan kasvivärjäystä samaisen ystävän kanssa. Nyt sain lainaan tuollaisen kerimisvempeleen, että pääsen jotain langoista väsäämäänkin. Syklaami-viuletti lanka on jo päässyt puikoille, mutta tuotos esitellään vasta joulun jälkeen - jos muistan. Kiivaasti odottelen kotiin omia kerimisvehkeitäni, lankaa kun odottaa tuolla jokunen kilo...

Ja vihdoinkin - tässä se on. Mun ihka eka Revontuli-huivi. Siitä tuli vähän pieni, ei mikään kääriytymishuivi kuten olin ajatellut. Seuraavan sitten teen paksummasta langasta ja isommilla puikoilla, jotta koko kasvaa. Jätän myöskin virheet neulomatta... Ei tämä pahalta näytä, mutta sellaisia systemaattisia kaavionlukuvirheitä sain aikaa. :-)

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo huivi! <3 Aivan mieleton! SAako tilata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika ihana kyllä. Neulomukset joudut tekemään itse - sorry :-)
   Olen tässä hommassa niiiin hidas ja vuodatan verta, hikeä ja kyyneleitä, että taidat saada paremman itse neulomalla. Ohje löytyy varmaan monesta paikasta, googleta Revontuli-huivi.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.