tiistai 1. lokakuuta 2013

Kaverille kaverilta

Nyt on ollut joku korujumitus päällänsä, olen touhunnut vaan kaikkea muuta. Puikoilla on eka revontulihuivi, sukkia on tekeillä koko ajan hitaasti mutta varmasti, kepparit odottavat vuoroaan. Olen testaillut jousiammuntaa (Iiik, siinä katkes kynsi, mutta oli huisin hienoa!), puhallusputkea, veitsenheittoa, kaljakorikiipeilyä... Oli muutes hurja kokemus tuo kaljakorikiipeily tällaiselle korkeanpaikankammoiselle, rautakangen notkealle ja ketterälle pullukalle. Ylpeydekseni ilmoitan, että tulos oli 24,5 koria.

Lankojen kasvivärjäykseen tarvitsin padan. Tosin jo lupasin antaa sen kaverilleni, jolla on pari pataa ennestään. Tungen itseni sitten sinne, en siis pataan vaan kaverille, kun on värjäysaika. Pata löytyi Miekkosen kaverilta, jolle tietysti piti tehdä jotain kiitokseksi. Meidän piireissä kaikki hoidetaan mahdollisimman pitkälle ns oravannahoilla, jolloin raha ei vaihda omistajaa, tavara vain.

Miekkosen kaverin ekan oman harrastusvälineen eka ammus. Lisänä hopeakuppi, riiputin ja pieni musta onyksi.

Noista kahesta irto-osasta pitäis vielä yrittää tehdä jotain kivaa. Sääli, etten hoksannut kesän kurssilla valaa hopeasta hopealuoteja. Ne olis olleet makeita.


2 kommenttia:

 1. Eiköhän me jotain keksitä tosta paukusta pohditaan taas keskiviikkona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahaa ystäväin - tervetuloa lueskelemaan blogia! Kommentista en voinut olla tunnistamatta.

   Varmasti keksitään jotain kivaa paukusta. Tai ainakin jotain, mihin mun taidot riittää.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.