torstai 17. lokakuuta 2013

Korvikset ilman kavereita

Joskus tulee tehtyä korvisparkoja, joille ei ole kavereita. Ei omaa kaulakorua, ei rannekorua, ei edes sormusta. Nämä onyks-parat ovat juuri sellaiset. Pisarat ovat valtaisat, ehkä noin 5cm pitkät. Aivan hengästyttävän hienot, halusivat muuttaa mun luo heti kun näin ne. Idea oli heti varsin yksinkertainen, mutta työstö vei hiukan aikaa. 1,2mm:n hopealenkki vaati pikkuisen isomman reijän kuin mitä kivissä oli valmiina. Hinkuttamalla tuli hyvät!

Oili-riipuksille tein samoin tein korvikset kaveriksi. Olikin vaikia tehdä iiiisot rinkulat koukkuihin, kun yleensä harrastan sellaisia minipieniä. Näistä tuli pienet, sievät rinkulat, jotka kiertää-kiertää-kiertää.

Mustikkakorviksilla ei ole vielä kaveria, kaveri on vasta syntymässä. Nuo isoimmat siniset ovat siis mustikoita. Lehdet halusivat näköjään piiloutua tässä kuvassa. Isot vihreät lamppuhelmet ovat itsetehtyjä myöskin. Kaverikseen nämä halusivat vain swarovskeja parissa värissä. Enpä ollut tällaisia ennen tehnyt, näistä tuli kivan keveät, runsaat, koristeelliset, mutta silti yksinkertaiset. Tykkään näistä tosi kovasti, vaikka sininen ei olekaan minun värini. Muut osaset ovat valmistumassa ihan justiinsa, ehkä  jo tällä viikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.