sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syksyn mustikkasato

Tähän koruun idea tuli Marilta - kiitos siitä korukaveri! Marin mustikat menevät jonnekin ihan muualle, mutta MiunMaun mustikat menivät kaulaan ja korviin. Minähän en ole kovasti pitänyt swaron kimmellyksestä, rönsyilystä, runsaudesta tai sinisestä. Vaan nyt tykkään.

Ihastuin tähän ideaan monesta roikottimesta. Varmaankin tällaisia on koruntekijöiden kaapit väärällään, mutta itse en ole näihin törmännyt. Nämä taitavat jäädä mulle kotiin, luulen ma. Tausta on sekava, koska pitihän mun laittaa korvikset killumaan siihen juuri valmistuneeseen Revontuleen...

Samaan sarjaan halusin toki tehdä myös rannekorun. Siinä on swarojen ja lamppuhelmien lisäksi pinnoitettuja, vihreitä lasihelmiä hopeassa. Lasihelmet ovat hauskoja, hieman tuollaisia huurteisen näköisiä.


Ei tietysti kahta ilman kolmatta, joten kaulakoru tuli väkerrettyä myös samoista materiaaleista. Nuista vihreistä lamppuhelmistä tuli hauskoja. Nyt ne ovat raidallisia, vaikka luulin tekeväni yksivärisiä. Taisi helmi hieman nokeentua, mutta se oli onnekas sattuma, ei katastroohvi lainkaan.

Kaulakorusta tuli tällainen osin kaksinkertainen, vaikkakin hyvin yksinkertainen.... Tein tästä lyhköisen, jolloin se istuu nätisti vaikka t-paidan kaula-aukkoon. En ole vielä päättänyt, jotta jääkö tämä kotiin vai lähteekö Joulupuotiin etsimään uutta kotia.

2 kommenttia:

  1. Voi miten herkullinen mustikkasato!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan yrittää muistaa, ettei haukkaise ohimennessään kun on niin herkullista!

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.