keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Uusia, vanhoja saippuoita

Mun saippuaura on jatkunut. Näitä on sitten mahdottoman mukava tehdä. En vaan tiedä mihin näiden kanssa joudun, kun ei näitä voi myydäkään ja koko ajan tekisi mieli tehdä lisää. Jos TUKES on jalometallien kanssa tarkka, niin se ei ole mitään verrattuna saippuan eli kosmetiikan myyntiin verrattuna. Huh heijaa, ei todellakaan tarvitse edes miettiä saippuakauppiaaksi ryhtymistä.

Kahvisaippuasta tuli ihanaa, aivan heti suoraan TOP ykköseksi. Kahvinporot kuorivat kevysti, ja kaakao antaa hiukan tuoksua ja paljon väriä. Kuva hiukan valehtelee, saippua on paljon tummemman ja täyteläisemmän värinen.
Kookosrasva, oliiviöljy, rypsiöljy, lipeä, kahvi, kahvinporo,
kaakaojauhe, Kahvi- ja Vanilja -tuoksuöljy.
Muksusaippuasta tuli hauskaa. Dino ja muut härpäkkeet ovat vielä viimeistelemättä, eikä saippuoita pilkuttavat unikonsiemenetkään oikein näy, mutta hauskoja yhtä kaikki.
Muksusaippua, jonka resepti löytyy Saara Kuhan kirjasta
Mantelisaippuan kanssa kävi vanhanaikaisesti. Tuo kiva keltainen, kurkumalla värjätty osio halusi hunajatuoksun ansiosta jämähtää kannuun. Survoin sen sitten muottiin ja hakkasin nuolijalla palasiksi. Tuli toooosi kaunista lainekuviota, eiköstä vaan?
Kookosrasva, manteli- ja rypsiöljy, vesi, lipeä, mantelijauhe,
mantelirouhe, karvasmanteliesanssi, kurkuma, titaanioksidi
ja Hunaja -tuoksyöljy
Uusi, hieno silikonimuotti, awwww. Kyllä nyt kelepaa. Muotissa on kylläkin jo tehty Muksusaippuan ohjeella ekstravedellä, paprikalla värjättynä ja Lumi -tuoksulla tuoksutettuna yksi satsi, joka oli kuvatessa vielä kuivumassa ja kypsymässä..

Postaustahti saattaa taas hetkeksi harventua. Koruiluaikaa ei yksinkertaisesti löydy niin paljoa kuin tahtoisin - joskus kun on hyvä vähän nukkuakin. Monta työtä ja ideaa on kuitenkin jonossa odottamassa vuoroaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.