sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Arvonnan tulos

Pari viikkoa sitten päätin järjestää arvauskilpailun/arvonnan mitä eriskummallisimman neulomuksen käyttötarkoituksesta. Tulos oli tarkoitus julkistaa vähän myöhemmin, mutta koska unijukka ei tullut meille viimeyönä, niin minäplikkahan arvoin heti aamutuimaan.

Tässähän hän, neulomuksen käyttötarkoitus :-D Huomaattehan, kuinka myyriäinen arvostaa emännän koko päivän kestänyttä neulontasession tulosta.

Ko. neulomus on siis Pappakoiran pipo. Raasulla on lähes karvattomat elikkäs kaljut korvat ja niitä paleltaa ihan kipuun asti kylmällä kelillä. Mikään pipo, säärystin, kääre tai muu sellainen ei ole pysynyt korvien suojana. Viimetalvena Pappakoiralla oli kerran ulos lähtiessään pipo ja sisään tullessaan tuubitoppi... Nyt ollaan lisäravinteilla saatu karvoja kasvamaan takaisin melko paljon, mutta pipolle oli vielä tilausta kuitenkin.

Toinen versio on vähän tyttömäisen värinen ja paremmin muotoiltu, ei kerrota tyttöväristä Pappakoiralle!

Toki tätäkin versiota voi näköjään käyttää kaulurina, eli sikäli oikeita vastauksia tuli useampi :-)

Sain vallan mainioita ehdotuksia neulomuksen käyttötarkoitukseksi. Blogin ohi tehtyjä epävirallisia arvauksia tuli myös. Nythän tieto ei ollut tärkein, vaan osallistuminen.

Arvonta suoritettiin perinteisesti lappuarvontana, tää täti kun ei taivu netin arvontakoneisiin, ei sitten millään. Palkinnon saajaksi valikoitui joukosta

Tanja Marita

Palkintohan oli siis ylläripylläri, joka täten tooosi juhlavasti paljastetaan. Kukaan ei esittänyt toivetta joko riipuksesta tai korviksista, joten omavaltaisesti päätin arpoa senkin lapputsydeemillä muutamista vaihtoehdoista. Uuteen kotiin lähtee siis omin pikku kätösin lamppuhelmitekniikalla väkerretty muffinssi hopealla ja swarolla riipuksen muotoon tuunattuna.

Tanja Maritalta odottelen sähköpostilla (miunmaunkoru ät gmail piste com) osoitetietoja, jotta saahaan pikkupaketti uuteen kotiin.

Kaunis kiitos kaikille blogihistorian ensimmäisen arvonnan osanottajille! Nyt lähdetään Isänpäivän viettoon.

8 kommenttia:

 1. Voi noita nappisilmiä! Onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen muru tää on, mamman karvamakkara <3 Itepäinen pirulainen, joka hellyyttää kaikki ihmiset ympärillään ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

   Poista
 2. Onnittelut voittajalle! Suloinen pappakoira, voi että, kyllähän tuollainen korvanlämmitin/kauluriyhdistelmä on sitten tosi tarpeen,meilläkin rääpäle,se pienin koira on kulkenut jo pitkään villapaidassa, kun on vähän karvaton viluinen kaveri kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun muruset ovat suloisia!
   Ehkä munkin pitäis kokeilla pitkäkauluksellista paitaa, jossa kauluksen saisi pipoksi. Silloinhan se ei pääsisi valumaan... Hmmh, kokeilun arvoinen juttu.

   Poista
 3. Tuokin kävi mielessä! Meiän Lankamonsteri nääs on aikeissa tehdä meiän lurppakorvalla tuommottisen... Mut ihanaa :) KIITOS! Mäpä nakkaan osoitetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkään ei ole vielä hyvä versio. En ymmärrä kuinka sen saa pysymään päässä ilman että silmät venyy viiruiksi ja henki lakkaa kulkemasta. Tämä on sellainen EVO (=en vaan osaa). Onneksi lankaa piisaa uusiin kokeiluihin :-)

   Poista
 4. Ihana käyttötarkoitus. Suloinen koiruli.

  Sähän taitava olet, jos tuollainen cupcakekin syntyy. Upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cup cake on itse asiassa tosi helppo tehdä, kun on eka kokeillut pari tavallista helmeä. Helppo, mutta vaikean näköinen, eli siis täydellinen mun taidoille!

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.