sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Teepannut

Nämä lienevät oikeasti teepannut. Mä oon kuitenkin kahvinlopottaja, joten mulle ne voi olla kahvipannut. 

Toiseen korvaan halusin kupin, mutta oikean väristä ei ollut tarjolla, niin laitoin sitten toiseen korvaan aamukahvit ja toiseen päiväkahvit. Ehkä saan joskus tehtyä moiset ihan itte hopeasta. Pannukin tarttee tehä, koska valkoisen pannun kanssa ei voi käyttää hopean väristä kuppia, vai voiko muka? 

Nämä ovat siis Korutuotteelta valmiina ostetut emaloidut, hopeiset kaulariipukset, tyylikkäästi ostokoukuissa. Ite tein peräti ripustusrenkaan ja silpaisin alkuperäisen kiinnityssysteemin veks. Valmistusaika noin 1 minuutti, kustannus hempsketisti noiden pannujen takia.

Nämä ovat niin kivat, vaikkei tässä mitään omaa olekaan. Musta on valtavan kivaa, kun korujen kanssa voi vähän hassutella. Jos jollekulle toisellekin tulee hyvä mieli, kun mun korvissa roikkuu pannut, niin päivän tavoite on saavutettu <3

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mun postit ei taida sulle tulla läpi :( kaks jo laittanut! Laitakko sä mulle tanja.marita @ saurikki.com

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nämä ihanuudet ovat päässeet korviin jo monen monta kertaa.

   Poista
 3. OIH! Pakko saada! Pannu ja kuppi! Kiitos! (PS: todellakin kesalla tulossa suomeen ja nakojaan koruostoksille tyttojen kanssa etta tatsy vaan nyt valmistautuu henkisesti ja materiaalienkin suhteen. Niin ja E odottaa etta sa teet sen kynnet bling bling!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Mun tarvii kiireesti ruveta opettelemaan kuinka saan sellaiset tehtyä :-)
   Neiti E:n kynnet tulee olemaan ihana laittaa, perhosia tai kukkasia tai pitsiä ja paljon blingiä ja timantteja ja hilettä ja... Huoh. Jotku ihkut rinsessaunelmat.

   Poista
  2. Ma en uskalla edes sanoa tasta mitaan E:lle. :D Sehan menis ihan sekaisin kun kuulis sun suunnitelmat. IIIIK Ihanaaa!

   Poista
  3. Parempi ettet kerro etukäteen. Muuten tulee pienelle liian pitkä aika odottaa.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.