keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Viikinki -riipus


Ketjuja punoessa tulee välillä tehtyä pieniä hukkapaloja, joskus tarkoituksella, joskus ihan vahingossa ylimääräisiä kun oikein innostuu punomaan. Toisinaan niistä tulee korviksia, toisinaan kaulakorun tai rannekkeen osia. Tällä kertaa juotin viikinkisolmu -ketjusta jääneitä paloja riipukseksi, johon lisäsin muutaman herkullisen vihreän kivihelmen. Riipukseen laiton kiinteästi vielä valmiin ketjun, ja koru oli valmis. Yksinkertainen on kaunista.

Viikonloppuna oli tehokas koruilupäivä. Lauantaina tein koko päivän hommia, vasta puolenyön jälkeen muistin, että olin uhontanut (hassu kirjoitusvirhe, oli pakko jättää se tähän, kun mun aivot korjaa sen koko ajan oikein) syyäkin. Ei kai joka päivä tarvi ruokaa, josson kivempaakin tekemistä. Moni projekteista oli nyt joulun lähestyessä sellaisia hys-hys-juttuja ja loput tilauksia. Kuvia tulloo sitten joskus, kun asianosaiset itse ovat eka nähneet korunsa.

Muistakaahan käydä arvailemassa, vielä on joku päivä aikaa. Muuten on hirveän hankala kalastella projektipussukan uumenista kahdesta arpalapusta edes toista :-)

4 kommenttia:

 1. Kauniita ja taidokkaita solmuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tähän ketjuun heti kun näin sen ekan kerran. Yksinkertainen ja ilmava, mutta silti näyttävä. Ja helppo ja nopea, kunhan saa neljännen pikkurinkulan oikein :-)

   Poista
 2. kaunis kaunis :) ja nyt alkoi tosella poltteleen :D tein nimittäin keväällä messingistä viikinkisolu-rannekorun ja sahasin jo renkaat kaulakoruun - vaan en hetimiten sitä ennättänyt vääntämään. sitten kun aikojen päästä tartuin toimeen innoissani, kuinkas kävi? no eihän siitä mitään tullut, ei vaan loksahda kohdalleen :( joten kysynkin nyt sinulta, minkälainen ohje sulla tuohon viikinkisolmuun on? minulla kun on hiukan epäselvä kopio vain, eikä vaihekuvia ollenkaan... oon yrittänyt parempaa ohjetta metsästää kun halauaisin kaulaketjuni valmiiksi :) jos voisi tmua auttaa, olisin tosi kiitollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa paperinen, hyvin epäselvä ohje tähän :-) Siinä sanallinen ohjekin on hankalahko. Jos haluat, voin yrittää löytää skannerin ja laittaa sulle sähköpostilla.

   Mielestäni joskus tunnistin, että "4 winds" -ketju olisi sama, tosin mun hahmotuskyky on hiukkasen heikohko, joten voin nähdä ihan omianikin. Siihen löytyy kuvia, kun rullaat topicia riittävän alas:
   http://www.mailleartisans.org/articles/articledisplay.php?key=583

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.