sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Astetta miehekkäämpi laatta

Yllätyksellisyys korujen tekemisessä on upeaa. Miusta on hienoa, kun yleensä aloittaessani en tiedä, mitä koru valmiina tulee olemaan. Joskus kuvittelen muka tietäväni, mutta se harha karisee aika pian :-D Nämä sulatus- ja skrymppaushommat ovat ehkä juuri sen takia sydäntäni lähellä.

Tässä pohjana oli suorakaiteen mallinen ohut laatta, jossa oli neljä pyöreää aukkoa. Mielessä oli vähän miehekkäämpi laatta, kun yleensä tuppaan tekemään sellaisia tyttökoruja.

Taakse juottelin halkaisijaltaan aika muhkean hopeaputken, jonka läpi voi pujotella vaikka nahkanauhan. Itse halusin tällä kertaa ripustaa laatan teräsketjulla, jonka lenkkimuoto ja väri kävivät yksiin patinoidun laatan kanssa.

Mulla on ollut pari ihanaa, piiitkää viikonloppuvapaata. Koruiluun ja etenkin kuvatusten räpsimiseen jäi aikaa, joten ehkä jo ihan lähiviikkoina ehdin postata testiversioita itselleni uudesta tekniikasta. Kiitos vinkistä Metallikässymiehelle!

4 kommenttia:

 1. On miehekäs, mutta miksei sopisi rouhempaan naiselliseen makuunkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii oikein hyvin naisellekin! Minä teen periaatteella "miun maun mukaan", niin tämä on just sellainen, joita itsekin tykkään käyttää.

   Poista
 2. Mahtava! Omat sulatuskoruni näyttävät lähinnä romuilta :D

  VastaaPoista
 3. Arvaapa montako sellaista multa löytyy...! Onneksi se oli aikana ennen blogia ja aikana ennenkö älysin ottaa koruista kuvia. Todistusaineistoa ei ole enää.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.