keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Knot bags kertaa monta

Yhtenä - tai oikeastaan kolmena - päivänä innostuin ompelemaan taas projektipussukoita/ käsveskoja/ mitä-lie-pussukoita. Kaavana käytin aiemmin hyväksi havaittua Martha Stewartin Reversible Purse -kaavaa. Siinä kuitenkin sivuaukon ompelu on tosi hankalaa siististi, vaikka kassin kääntäminen onkin helppoa. Ompelukset suoritinkin tällä kertaa verypurplepersonin ohjein. Oih ja voih, kylläpä kävikin näpsästi.

Homma kävi niin helposti, että innostuin ehkä hieman yli oman tarpeen. Sori tyypit, näihin ehkä pakataan joulu-, synttäri- ja valmistujaislahjat, jos joskus alan sellaisia harrastamaan. 

Muutama toki jää itsellekin. Tämä liukuoranssi kangas suorastaan huuteli Eurokankaan palalaarista. Sisus on oranssi, tietystikin. 

Samasta paikasta mukaan lähti tämä vihreä kuviokangas. Tykkään <3 Vuoriksi, tai siis toiseksi puoleksi, pääsi vanha housukangas, josta ei koskaan tullut housuja.

Pienestä kangasvarastostani löytyy vielä monen monta kivaa kangasta tällaisia varten. Seuraavaksi täytyy ehkä tehdä ihan kassi-kasseja, ei näille projektipussukoille kuitenkaan ihan kovin paljon käyttöä ole.

Toivottavasti kestätte, että korublogissa on välillä näitä muitakin värkkäyksiä. Toimettomana en oikein osaa olla, mutta aina ei ole koruntekofiiliskään. Silloin tekeytyy näitä muita juttuja. Tällä viikolla päivätöissä on turkasen kiire, joten en lupaa uutta postausta ennen viikonloppua. Toivottavasti kestätte senkin!

Oikein mukavaa loppuviikkoa! Joulu ja joulufiilis ovat ihan nurkan takana odottamassa, vaikka juuri nyt onkin loskaa ja märkää.

4 kommenttia:

 1. Kyllä korublogissa saa olla muutakin, niin mullakin on. Mukavia lisämausteita. saa inspiraatiota itsellekin. Pelottavaa... Minä ja ompeleminen ei olla paras yhdistelmä.

  Nättejähän nämä on.

  Iloista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, minä ja ompelu ei myöskään olla kavereita. Eikä minä ja villalangat, neulepuikot tai virkkuukoukut... Aina välillä innostun kokeilemaan ompeluksia. Reilun vuoden (?) olen opetellut sukankutomista, nyt mukaan tuli pipot ja huivit. Afrikankukka-Hipon virkkaaminen houkuttaisi. Tämä on pelottavaa :-) Mihin tässä vielä päädytäänkään.

   Kiva ettei mielestäsi ole paha asia se, että blogi vähän rönsyilee. Minä muutenkin vähän rönsyilen sinne tänne IRL, joten sopiihan sellainen blogiinkin.

   Poista
 2. Katohan mammaa! Koneen oot pistanyt pyorimaan! :D En osaa kuvitella sua koneen aareen. Kiikkustuolissa kylla puikkoja kilkuttamassa mutta etta ompelemassa. Mulla on tuo samainen pussukka viela TO DO-listalla. :D Ja lista on piiiiiiiiiiiiitka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään osaa. Kuvitella(kaan) siis. Kiikkustuoli mulla muuten onkin, sain sellaisen toissavuonna syntsälahjaks, kun miusta vissiin tuli sukankutojamummo. Sellainen on kiva olla.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.