torstai 12. joulukuuta 2013

Kuu-ukkoko?

Anteeksi, että oli pakottava tarve kirjoittaa mahdollisimman vaikeasti luettava sana otsikkoon. Joskus kielellä pitää leikkiä, vaikka kielioppitaitoni ovatkin niin huonot, ettei minulla oikeastaan ole edellytyksiä leikitellä.

Aiemmin tein korun nimeltä Selvisin! Jo silloin päätin, että tällä idealla teen lisääkin riipuksia, toki hieman erilaisia. Ensimmäisen korun tilaaja antoi suostumuksensa "toistolle", joten tässä on seuraava versio. Joulupuotitoverini totesi tämän olevan kuu-ukko.

Pintakäsiteltyä 0,8mm:n levyä, reikiä, viivoja ja patinaa. Tällä kerralla jätin sisäpinnan patinalle, en poistanut sitä ollenkaan. Ulkopinnan käsittely on vielä mietinnässä. Saatan hiulata sitä vielä himpun, jotta siitä tulee aivan kirkas hopea. Tai sitten jätän tällaiseksi. En tiedä vielä. 

Kuu-ukko on toistaiseksi Joulupuodissa myynnissä, mutta hän saa mielihyvin tulla takaisin kotiin, jos ei löydä uutta kotia.

8 kommenttia:

 1. Mahtavan symbolinen koru. Just nuo rei'ät ja kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Symboliikka on aivan tahatonta :-) Siitä vain itsekseen tuli tuollainen. Luojan kiitos tykkään lopputuloksesta!

   Poista
 2. Tämä on ihana <3 moon ihan rakastunut! Tahtoo tämmösen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOON rakastunut... Osui ja upposi ja aiheutti hervottoman naurunpärskähdyksen. Just sattuva sana :-) Ny äkkiä saha laulamaan, niin ehit vielä tän päivän aikaan tehä tämmöttisen. Hapotus ja rummutus vie eniten aikaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Mieltä lämmittää, kun joku muukin tykkää omista tekeleistä - ja vielä kertoo sen ääneen. Kiitos.

   Poista
 4. Upea kuu-ukko! inspiroivia nämä sun korut, pitäs päästä hopean kimppuun itekkin, mutta nyt vaan ei ehdi :) Hieno se miehinen korukin tuolla aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et uskokaan, kuinka tämä lämmittää mieltä. Tämän päätän muistaa, kun tulee niitä päiviä, etten ole mihinkään tekelmääni tyytyväinen.

   Mielenkiinnolla odottelen, koska ehdit hopean kimppuun. Aurinko ja kuu sekä lusikkamedaljonkisi muistuvat erityisesti mieleen.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.