keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Huivikoru

Tällaista huivia en ollut koskaan nähnyt. En ihmettele sitä lainkaan, sillä en seuraa vaatetrendejä, korutrendejä tai mitään muitakaan trendejä. Olen onnellisesti ihan pihalla kaikesta muodista ja teen ja käytän sellaisia juttuja mistä itse tykkään.

Ystävän kaveri oli kuitenkin ostanut itselleen huivin, jossa oli ollut muovisia koristeita ja ihanan pehmeitä karvapalleroita. Muuten hyvä, mutta viikon käytön jälkeen huivin toisen pään koristukset olivat irronneet ja hävinneet taivaan tuuliin. Kaveri pyysi, josko voisin keksiä huiviin "jotain". Muutoin hyvä, mutta tämän ihminen ei tykkää ollenkaan hopeaväristä, eikä mulla ole koskaan ollut ensimmäistäkään muun väristä osaa. Siis taas kerran saa sitä mitä sattuu tulemaan...


Käytin kaikki huivin vanhat osat, lisäsin joukkoon roppakaupalla helmiäishelmiä, fasettihiottua lasia, hopeoitua ketjua, yhden helmihatun tai mikä lie onkaan sekä enkelin siivet.

Ystävän kaveri tykkäsi lopputuloksesta tosi paljon. Huivista kuulemma tuli suorastaan täydellinen, kiliseekin niin kauniisti :-) Itselle tulee hyvä mieli, kun ilman esitettyjä toiveita onnistuu tietämättään täyttämään vieraan ihmisen toiveet. Sinänsä pieni asia, mutta itselle silti aika iso juttu. Aika huisia.

4 kommenttia:

 1. Siis nuo koristet on huivin päissä? Tuosta kuvasta ei ihan kokonaisuutta näe, mutta nuo sinun tekemät koristeet on kyllä huisin hienot. Kilisevä huivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soli semmonen pitkä, kapea, kolmion mallinen huivi, jonka päihin oli LIIMATTU nuo "hopea"hylsyt, joihin sitten ripustin koristukset. Tämän huivin kanssa ei pääse nyt liikkumaan ääneti, kun se helisee :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tätä voisi yrittää jotenkin soveltaa ihan itse tehtyy kuiviinkin. Valmisversiossa nuo muovilieriöt oli ilmeisesti vain liimattu huivin päihin, mutta voishan sitä jonkun viksummankin idean kehitellä ompelemalla tai metallilangalla tai jollain.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.