keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lasikukkia

Mun on jostain syystä hirmuisen vaikea tehdä koruja mun omatekemistä lamppuhelmistä. En vaan tiedä miks. Nämäkin helmet on tehty jo kesällä, ja näiden tekeminen oli huisin jännää. Lasista tehtiin suuri kiekko, joka pilkottiin kukan terälehdiksi ihan vaan saksilla. Kyllä oli vaikeaa! Oli muuten oikeasti, vaikka näin sanottuna kuulostaakin ihan helpolta.

Koruksi tekeminen olikin sitten toinen juttu, kun mitään kiinnikkeitä ei voinut juottaa lasin vierellä. Teinkin siis alkuun pienen hopeakupin, johon juotin lankoja, joista sitten muotoutuivat swarojen kanssa nuo kiinnipitävät, kikerretyt haitulaiset.

Tällä kertaa nauhana vahanauhaa ja organzaa epäortodoksisesti korumetallipäättein. Anteeksi. Onneksi haitulat ja taustakuppi ovat sentään hopiaa, ettei ihan maine mene.

Tänään alkavat taas Opiston kurssit. Kiva päästä moikkaamaan kavereita, joita joulutauon aikaan tuli melkeestä ikävä jo. Aion mennä reippaasti ilman työkalupakkia ja ilman tauon aikana tehtyjä töitä, ihan vaan pikavisiitille inspiraatiota hakemaan. Tai ainakin hyvää seuraa. Harmittaa, kun epähuomiossa varasin koiran hammaslääkärin (Kyllä vaan: koiran_hammaslääkärin) samalle illalle. Hmph. Vaan pitäähän toisen suu hoitaa kuntoon, eipä sillä.

6 kommenttia:

 1. Sieviä :) mäkin sain itelleni paikan kansalaisopiston lamppulasihelmi kurssilta, joten pääsen tutustumaan lasin saloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, oispa hienoa! Meillä ei (ainakaan vielä) ole tällaiseen mahdollisuutta, harmi.

   Poista
 2. No nih! Just taman takia ma en uskalla tanne sun sivuille tulla ollenkaan! KAAK kun noi on ihania! Ja viela pahempaa on se etta olen tulossa kesalla Suomeen!!!!!! KAAAAAAAAAK! Tiedannet mita se merkitsee?????? ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Tässä kohtaa täytyy sanoa, että ONNISTUIN. Arvaapa, juuri sinua ajattelin näitä tehdessäni.

   Tule vaan käymään täällä blogissa, kurkkaa sillein vienosti sormien lomitse ja pidä sormi selaimen takaisin-näppäimellä valmiina.

   Poista
  2. No jos mua ajattelit naita tehdessa niin ONNISTUIT totisesti!!!!! Sa oot aika mielettoman ihqu! ♥♥♥

   Poista
  3. Voi himpura, tulipa hyvä mieli!

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.