sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Muffinssit on leivottu

Nonnii, taas on leivottu muffinsseja elikkäs kuppikakkuja tai maailman kielillä cup cakeja. Nämä vaan ovat jotenkin niin symppiksiä, etten ollenkaan ihmettele niiden suosiota ympäri maailmaa.

Pohjiin löytyi tosi mieluisa väri, jossa on sopivasti vaihtelua. Strösselit on ihan sattuman kauppaa, mikä väri nyt käteen sattui. Vähän hopeaa ja ja muutama swaro, niin näistä tuli kivoja ja hyväntuulisia kaulakilluttimia.

Nyt on hetken mielessä hieman muut rojektit kuin koruilut. Villalangat meinaavat viedä minut vallan mennessään. Lankaprojektien tekeminen on koruihin verrattuna varsin hidasta, joten uusia värkkäilyjä saattaa tulla esittelyyn melko harvakseltaan. Toivottavasti sinulla on jokin systeemi, mikä ilmoittaa uusista postauksista, ettei postaustahti tuota pettymyksiä. Itse olen todellinen antinörtti, joten seuraan muiden blogipäivityksiä Bloglovin'in kautta.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siellä taitaa olla joku sulle tutun näköinenkin... Näissä on niin paljon lisäaineita, että syksyllä leivotut säilyvät näin pitkään!

   Poista
 2. Niin on herkullisen näköisiä :) suloisia.
  Hyvää ja idearikasta kuluvaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, sitä samaa toivon sinulle!
   Nyt tuntuvat koruideat olevan jossain talvisäilössä, mutta eiköhän ne sieltä Jemmasta löydy taas päiovänä minä hyvänsä.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.