sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Soikeaa hopeaa ranteeseen

Kuulemani mukaan jokainen hopean kanssa värkkäävä on tehnyt tällaisen rannekorun. Järkyttävää - mä en ollut tehnyt. Pikimmiten piti siis ennen joulua ruveta hommiin.


Juotin isohkot renkaat umpinaisiksi pastalla. Sen jälkeen vedin ne soikeiksi ja yhdistin rannekoruksi pikkuisilla avolenkeillä. Laitoinpa vielä mustakiven (mitä lie kiveä onkaan, tuolla nimellä sitä myydään) jatkoketjuun. Tämä on siitä mukava, että mitta muuttuu moneksi, kun lukon voi kiinnittää noihin soikeisiinkin lenkkeihin.

Tämä on itselleni liian hentoinen, joten meni tuonne myynnissä olevien laatikkoon. Sinne vaan koko ajan kertyy kaikenlaista, mutten koskaan muista tarjota sieltä mitään kenellekään ostettavaksi. Taidan siis salaa itseltänikin haalia koruja omaan Jemmaani!

Nyt kuulkaa - lähettäkää, muruset, tänne päin sitä aikaa. Enää muutama hassu koruloinen on tuossa pöydän kulmalla odottamassa esittelemistään, se kuuluisa joku ei ole tehnyt uusia. Ideoita oikeastaan olisi kyllä, mutta kun en saa tartuttua toimeen, kun on vain yksi vapaapäivä peräkkäin. Ihmisen pitäis opetella, ettei tarvi tekemällä tehä itelleen kiirettä. Pyykit ja siivoaminen ja sen semmoinen tyhjänpäiväinen homma nyt joutaisi odottaa koruhommien ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.