keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ystävän kikerryssormus

Ystävä tykkää sormuksista. Ystävä tykkää hopeasta. Ystävä rakastaa viulettia. Kun hän näki kuvan tekemästäni sormuksesta, hän tahtoi välittömästi samanhenkisen, mutta erilaisen.

Koska ystäväni on myöhäissyntyinen harakka kuten itsekin olen, piti kiveksi tietysti laittaa viistehiottu cubic zirconia, jotta saadaan mukaan vähän blingiä. Kiven halkaisija on 7 mm ja väri ametisti, vaikkei se kuvissa ihan oikein toistukaan. Pitihän tähän saada sitä viulettia. Hopeakin näyttää tummalta ja naarmuiselta, vaikkei se ole.

Pelkistin mallia aika tavalla, kaiken kikkailun jätin pois, jotta sivukiekurat ja kivi näkyvät mahdollisimman hyvin. Näin toisella kerralla rungon tekeminen oli paljon mukavampaa, kun työvaiheet oli suunnilleen suunniteltuna ja tiedossa ennen toteutukseen ryhtymistä.

On sillä toinenkin puoli :-) Tätä sormusta oli tosi kiva tehdä, toivottavasti ystävän on yhtä kiva käyttää sitä. Uskottavasti ainakin esitti olevansa tyytyväinen!

Tämä onkin nyt tällä erää viimeisiä esittelemättömiä töitä. Tästä eteenpäin mennään ihan valmistumistahdissa, eli voi olla vähä hilijasta väliin.

8 kommenttia:

 1. Upea sormus, todella kaunis malli. Ihan varmasti oli ystävä tyytyväinen. Sahaustraumainen kumartaa tuolle kiemura-aukolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sole! Kyllä ystävä näytti siltä, että ihan oikeasti tykkäsi. Kiemura-aukolle on kikka kolmonen olemassa, joten ei kannata kovin syvään kumartaa ;-)

   Poista
 2. Kiitos kommentistasi blogissani :)

  Onpa upea sormus, varmasti on saaja tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Huopatossunen! Kun blogissa yhdistyy koirat ja käsityöt, niin miusta saa lukijan :-)

   Hattua nostan siun tekemälle Pretty in Pink huiville, johon olit mahduttanut 1300 helmeä. Aivan käsittämätöntä!

   Poista
 3. Onpas hurmaava! Myöhäsyntysen harakan unelma :-D (tarkoitan itseäni tässä...)

  Kiitos ihanista kommenteista blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana löytää itsestään harakka näin aikuisiällä? Mä nautin tästä, että saa hömpötellä ihan luvan kanssa. Pinkkiä ja bling-blingiä, ihan kuin pikkuprinsessana ikään.

   Tiedätkö, että korusi ovat niin kauniita ja puhuttelevia, ettei niistä voi muunlaisia kommentteja jättääkään. Niistä huokuu tunne tänne ruudun toiselle puolelle asti!

   Poista
 4. Ihana Kikerryssormus...zirconi istuu hyvin kauniiseen sormusrunkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Siitä tuli kyllä aika kiva, vaikka onkin kikerrykseksi yksinkertainen. Vähän niinku tekijänsä :-)

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.