sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ihastuttava paketti

Tämä on häkellyttävää. En ole lapsuusaikojen jälkeen juurikaan voittanut arvonnoissa. Nyt olen tainnut tilata itselleni paremman onnen. Voitin ihanaisen Magsin arvonnassa hienon korukivipaketin, jonka haluan ihan varta vasten esitellä täälläkin. Tällä kertaa enemmän kuvia ja vähemmän löpinöitä.

Ensimmäisenä suloisesta organzapussukasta putkahti ihanan hassu piirroskoira toivottamaan hyvää ystävänpäivää.

Seuraavana huomion kiinnittivät nuo eriskummalliset marianne-raitaiset helmet. En ollut tajunnutkaan, että helmet voivat olla näin suuuuuria. Taustalla oleva helmimitta on kaksi senttiä leveä, jotta siitä saapi osviittaa koosta.

Ihanat, ihanat karneolimöllykät. Olen tykännyt karneolista aina todella paljon. Se oli varmaankin ihan ensimmäisiä kiviä mitä koruiluni alkuvaiheessa tilasin. Möllykät ovat mittapuullani valtavia, eivät mene läpi tuosta 12 mm:n reijästä.

Ja savukvartsi... Aina yhtä koskettava, kaunis, maanläheinen ja silti herkkä. Tällaista etsattu-/mattapintaista en ole ennen hypistellytkään.

Larimar, vedenvihreä 'delfiinikivi' on minulla ensimmäinen laatuaan. Se huuteli kivipakkejani kohti ja tahtoi kuvaan kaverinsa lapis latsulin. Ehkäpä näistä muotoutuu jotain, kun saavat hetken jutella keskenään.

Voi tätä serpentiiniriipusta. Kuinka voikaan kivi vetää puoleensa. En tahtoisi laskea tätä käsistäni, en. Tällä tuntuisi olevan itselleni tällä hetkellä erityisen suuri merkitys. Kaverina hällä kuvassa ihastuttava belgialainen lamppuhelmi.

Nämä pikkuiset vuorikiteet olivat viimeinen tyrkkäys siihen, että osallistuin koko arvontaan. Ne ovat niiiin hienot, luonnon muokkaamat ja kauniit. Ne ovat kuin jäätä, toiset läpinäkyvän kirkkaita, toiset sameita. Hienoja. Eikä valtamerijaspiksessakaan vikaa ole, ei. Jaspikset ovat minulle niin läheisiä, ihan kaikki jaspikset. 

Tässä on pääsyy arvontaan. Ikinä en osallistu vain muodon vuoksi, vaan silloin jos todella toivon voittavani jonkun äärikivan jutun. Oletteko koskaan nähneet näin kaunista kiveä? Minä en ole. Nuo värit, kuviot, kiehkurat... Niin upeat. Turritellaa olen ihastellut kuvista siitä asti kun ensimmäisen kuvan näin. Nyt minulla on oma - kaksi omaa! Voin kertoa, että näistä teen jotain itselleni, kunhan enste kertovat mitä haluavat.

Kaunista, kaunista.

Kiitos, Mags, valtavan ihanasta paketista. Tässä oli kaikki palikat niin kohdallaan, ettei paremmin olisi voinut ollakaan.

4 kommenttia:

 1. Voi MiunMaun <3 Kiitos sulle ihanista kuvista!!

  Ja tiedätkö, olen monet kerrat asetellut juuri lapislazulia larimarin vierelle, mutta en ole saanut valmista aikaiseksi, nyt sun kuva taas tyrkkää siihen suuntaan :-)
  Vuorikidepuikkoja olen nurkistaan aina hiekkapaperilla hionut vaikka tykkäänkin niistä juuri 'rosoisina'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kiitos paljon! Kerrankin oli miulla tuuri kohdillaan.
   Kyllä tämä pari jotenkin kuuluu yhteen, lapis ja larimar. Son sinänsä hassua, sillä en erityisemmin pidä sinisestä. Nämä vaan ovat jotenkin niin hyvät yhdessä.
   Vuorikiteet taitavat päästä ihan keskenään johonkin kivaan ketjuun, kunhan löydän sopivan mallin.

   Poista
  2. Onnittelut ihanasta voitosta<3

   Poista
  3. Kiitos Eila! Onnetar oli kerrankin suosiollinen.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.