keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kissut korviin

Mulla oli yhtenä päivänä ansiotöissä korvissani kismäyt. Asiakas näki ne, ja tiedusteli josko voisin tehdä saman oloiset hänen ystävälleen ystävänpäivään mennessä. No jo vain! Puolmillistä levyä, millistä lankaa, saha, viila, pihdit, pora, juotosvermeet ja neljä helmeä. Vähän vielä aikaa ja se on siinä.

Nämä tyypit ovat hassuja. Jokaisesta tulee oman näköisensä, mie en juuri voi vaikuttaa persoonaan. Näille kaveruksille tuli pientä itämaista ilmettä korvien koosta johtuen. Takapuoli menee vinkkaralleen siten, että elävästi muistan pienen prinsessakissani hepulikohtaukset vauvana. Se juoksi selkä köyryssä vinottain hyppy-pomppu-loikkaa, mukamas sähisi kiukkuisesti ja loikkasi kimppuun. Tytsä oli puolen nyrkin kokoinen tirri...

Pinnan halusin satinoituna, joten sellaisen tein. Jollakin tavalla näiden muutaman tekemäni parin pitää erota toisistaan, olkoon se tässä tuo pintakäsittely.

Nämä ovat taaskin sellaiset korvikset, joista on  mahdoton saada kuvaa. Ne ovat niin keveät, että keikkuvat ripustuksessaan minuuttikaupalla jo siitä, kun kameran laukaisinta painaa. Kaukolaukaisimesta oli tietty patterit loppu, ja niitähän on tunnetusti hirveän vaikea ostaa. Kaikki krohmut myös oikein korostuvat. Ehkä hopeakoruista pitäisi ottaa kuvia vain noin neljän metrin etäisyydeltä...

Tämän postauksen myötä tahdon toivottaa hyvää tulevaa ystävänpäivää kaikille ystäville niin tosi- kuin nettimaailmassakin! Ihanaa, että olette olemassa.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kissut! Hyvää ystävänpäivää sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna! Ideahan näihin ei toki ole minun, siitä kiitos kuuluu Metallikässymiehelle.

   Poista
 2. Kurnauskis! On kylla ihanuudet miunmaun miukumauku kisut. Mullakin on ollut joskus vuonna yks ja kaks Texasissa ollessani tuollaiset. Muttei kylla noin sopot! :D Ihanaa ystavanpaivaa nain etukateen murunen! Ihana etta olet olemassa ja mun ystava! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kovasti yrittänyt netin ihmemaasta etsiä tällaisia, mutta silmiin ei ole ottanut yhtään kuvaa. Todistetusti niitä siis liikkuu maailmalla. Jatkamme kuvahakua :-)

   Poista
 3. Oi ihanat! Mä tykkään ihan kauheasti liikkuvista koruista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja, minä ja! Ne ovat jotenkin niin eloisia ja vähän erilaisia. Pitäis vaan itekin sorvata vähän erilaisia malleja, että saisi vaihtelua.

   Poista
 4. Tosi kauniit ja hauskat kisut! Itsekin olen kissaihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassukissat! Hehee, siinähän se on näille nimi. Näille on ollut aiemmin työnimi, jota en aio koskaan kertoa blogissa. Hassukissa on sellainen sievä lemppari, kiitos Paula!

   Poista
 5. I h a n a t ! nuo kissakorvikset!! :) vaikken juur oo koruimmeisiä, niin tommoset mieki voisin huolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Henna! Lämmittää mieltä.
   En minäkään ole ennen ollut koruihminen, se vaan alkoi jostain pari vuotta sitten. Enkä ole ollut kutoja, mutta nyt huomaan kilapavarustelevani vaihtopäisiä pyöröpuikkoja ja muuta. Näin se kääntyy :-)

   Poista
 6. Voi mitkä kisulit, aivan ihastuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Koirat on suunnitteilla, malli on piirretty, mutta sahaa en ole saanut käyntiin. Siitä on vissiin bensa loppu :-)

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.