perjantai 7. maaliskuuta 2014

Blogigalluppi-haaste

Mie oon melkoisen laiska ja saamaton tarttumaan tällaisiin, mutta nyt päätin olla reipas. Onhan monella nyt käynnissä haaste, jossa postataan kuukauden aikana 31 kertaa. Sellaiseen miusta ei ole, joten kannan korteni kekoon tällä tavoin. 

Säännöt:
Kerro keneltä sait haasteen
Ensimmäinen kuva on tärkeä kuva tai pieni kollaasi blogistasi
Haasta ne, jotka mainitset haasteessa

Silmukan saalistus -blogin silmukansaalistaja heitti blogiin aikakausien ekan blogihaasteen.


Tärkeäksi kuvaksi nostin tuon bannerikuvan. Se vain on niin miun näköinen, että tykkään siitä ihan hirmuisesti. Lisäksi se oli eka homma, jonka tein tätä blogia varten. Kuvassa oleva korukin on valtavan tärkeä.

YLEISTÄ:

Milloin perustit blogisi?
14.10.2012 on näköjänsä ilmestynyt eka postaus. Sitä ennen olin tapellut monen monta päivää, vuodattaen monen monta hikipisaraa, kun yritin yhdistää domainia bloggerin blogipohjaan. En kaipaa yhtään niitä päiviä...

Mistä blogin nimi tulee?
Mie tahon tehdä kaiken oman näköisesti, miun maun mukkaan. Aloitin korupostauksilla, jotka ovat se tärkein asia edelleenkin. En kuitenkaan halunnut, että blogin nimi rajaa aihepiirin liian tiukasti. Mie kun tunnetusti innostun siitä, tästä ja tosta, joten nimi sallii myöskin poikkeamat koruilulinjasta.

Mikä on nimimerkkisi tarina?
Nimimerkki MiunMaun johtaa suoraan sylttytehtaalle, eli blogin nimeen tietystikin. Vähän vääntelyä ja aasinsiltoja käytellen päästään myös tätini käyttämään Miiuliina -lempinimeen, kuten myöskin kutsumanimeeni.

ARKISTO:

Näytä jokin vanhoista bannereistasi:
Tässä kohtaa alkaa tämä huono vastaaminen haasteeseen. Ei miulla ole yhtäkään vanhaa banneria. Blogi-parka on joutunut alusta asti  kantamaan tuota yhtä ja ainoaa banneria. Reppunen. Ehkä miun pitäis joskus tehdä uusi, mutta kun en raatsi luopua tästä nykyisestä.

Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään:
Kaikki kommentit hymyilyttävät tavalla tai toisella. Niistä tulee aina hyvä mieli. Katrin kommentti kissukorviksista sai mielikuvitukseni laukkaamaan, ja jouduin tyrskimään ääneen.
"Alempana olevat kissakorvikset saivat silmäni melkeen pulpahtamaan päästä. Mahtavuutta!"

Muutama kuva sinusta vuosien varrelta:
Tämä kohta jää miulla ihan typötyhjäksi. Paperikuvia miulla on lapsuusajalta monta albumillista, sillä äitini kuvasi siihen aikaan todella paljon. Ne kuvat vaan ovat hyvässä jemmassa kaikkien tavaroiden takana, joten en kaiva niitä esille. Se tarkoittaisi koko makkarin raivaamista, mutta siihen en pysty, jaksa tai kykene nyt. Sitten kun on siirrytty digiaikaan, olen aina ollut kameran toisella puolella. Vihaan itsestäni otettuja kuvia, ja juoksen kameraa karkuun.

POSTAUS:

Postaus mistä olet erityisen ylpeä?
En tiedä olenko ylpeä postauksesta vai työstä, yleensä enemmän työstä. Montakin työtä on sellaisia, joiden kanssa olen tuntenut todellista onnistumisen iloa. Pöllöserkuksien kuvilla koristeltu postaus oli kiva. Siinä yhdistyi ns jämäpalojen taikuus ja vahingossa kuvien taustaksi valikoitunut, täydellisen värinen huovutettu shamaanikuva.

Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
En yhtään ihmettele, että se on ollut Happypotamus. Onhan tyyppi mitä suloisin ja tyystin hittikamaa juuri nyt, joten googlen avulla sen on varmaankin moni löytänyt.

Postaus, minkä haluat kaikkien näkevän?
Se tuleva postaus, jossa kerron mitä kaikkia työvaiheita kuuluu esimerkiksi riipuksen tai sormuksen tekemiseen. Sen jälkeen ei tarvitse kysyä, miksei pitkä hopeinen kaulaketju tai kivi-istutuksella varustettu sormus maksa samaa kuin markkinakojusta ostettu.

SEKALAISTA:

Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En ole, eikä ole toistaiseksi suunnitteillakaan.

Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Ihan ittekseni touhuilen ja materiaalini hankin, ihan miun maun mukaan :-) Tai ehkä joskus rahapussin mukaan.

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
En ole osallistunut blogitapahtumiin. Koen olevani hyvin vihreä koruhommissa, neulontahommissa sekä bloggaushommissa, en mie ole kerennyt sellaisia aatellakaan. Vois olla kyllä ihan kiva juttu.

TILASTOT:

Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
11064. Himppunen, koska tuo kymppitonni on mennyt rikki?!

Lukijamääräsi tällä hetkellä?
Öööh... Bloggerin kautta kokonaista kaheksan. Emmää muusta tiedä, kun en tiedä mistä niitä voisin edes nähdä. Ihanaa kumminkin, että jokaiselle päivälle kävijöitä riittää.

Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä?
81

LUKULUETTELO:

Blogi jonka postauksia odotat eniten?
Tähän on pakko vastata, että sydän aina sykähtää, kun Mags on julkaissut uuden postauksen. Hänen korunsa vaan niin vetoavat minuun. Kipeneen kirjoituksia on myös aina erityisen kiva lukea, aihepiiri on melkeist laidasta laitaan, ja huumori uppoaa minuun satasella.

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?
Ensimmäisenä listassa näyttää olevan Anne-Marin tekeleet. Viimeisenä taas näkyy Suntsan supersimppelit. Sattuipa mukavasti, että eka on neulomuksia ja toka koruja.

Blogi, mihin liityit lukijaksi viimeksi?
Toissapäivänä löysin ihastuttavan neulontablogin, Napit puuttuu. Kaksi yötä meni kahlaillessa koko blogi läpi.

KUVIA

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi
Nämä kuvat eivät ole laadullisesti tai teknisesti parhaita, eivät sinne päinkään. Joko korun synnyssä, saajassa, antajassa, prosessissa tai taustalla olevassa tarinassa on tärkeää.

Tämä on sekä koruna että kuvana suht onnistunut. Hyvin tärkeä koru, joka syntyi täysin sattumien summana.

Maailman toisella laidalla asuvalle ystävälle tehty sormus, joka muistuttaa jäästä ja Suomen järvistä. Ei haittaa, että istutuksen reuna on vähän krohmoinen tai kuva epätarkka, tai että hopean oikeassa reunassa näyttää olevan melko pelottava pääkallo. Tää on Inan.

Oih, Pikkuveikan Trinstrenssalle tein ristiäislahjaksi hopiaisen korun. Tytsästä on kasvanut oikein harakka - ihanaa! Vaaleanpunainen, pinkki, violetti, bling-bling, kaikki uppoo.


Haastan kaikki, jotka mainitsin haasteessa!
Elikkäs Katri, Mags, Ina, Kipene, Tiina ja Anne-Mari. Kiva jos näette vaivaa, eikä haittaa jos ette pysty ja kykene.

5 kommenttia:

 1. Jaahas, kiitosta vaan haasteesta. Yritan tarttua siihen joku paiva. Katsotaan mika paiva se on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ensin etta pistan vahingon kiertamaan, mutta en mie nyt sittenkaan! Enks ma ole ihana! :P

   Poista
 2. Iih, ihanaa, ai joku tosiaan odottaa mun postauksia?? (olipa muuten mahtava löytää tuo Kipeneen blogi!!!)
  Aina välillä lupaankin osallistua näihin haasteisiin, nyt(kin) sanon 'ehkä', ei mulla oikeestaan oo mitään tätä vastaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin odottaa postauksia. Ja uskallanpa sanoa, että meitä on varmasti aika monta.
   Kipeneen blogi on tosi kiva. Sieltä löytyy kaikkea koruista ompeluksiin, nahan parkitsemisesta sieniretkiin. Ihanaa ja erilaista.

   Elä ota ressiä haasteesta. Mäkään en ikuna koskaan osallistu mihinkään haasteisiin, vanhan ajan kiertokirjeisiin tai muihin. Mut tää oli ihan kiva.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.