sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Keväinen joululahja

Joskus on pulma, kuinka yhdistää kaikki kivat harrastukset. Lähinnä tähän kuuluvat tässä yhteydessä villasukkien neulominen ja hopiahommat. Kipene oli tehnyt jotain sanoin kuvaamattoman hienoa. Sitten hän teki jotain vielä hienompaa. Sitten tuo mokoma tarjoutui vielä tekemään tämmöisen... Voi pentele, ei ollut saumaa - eikä itsehillintää - olla tilaamatta. En miettinyt sekuntiakaan. Olen ollut niiiiiin kiltti ja reipas, että olin ehdottomasti ansainnut itselleni lahjan.

Lahja oli ihan selkeästi keväinen joululahja. Hassut pikkuiset pörriäiset pitivät aarteen tarkasti kirjekuoren sisällä.

Aarre, My Precious, oli kääritty hellästi käärepaperiin. Sisus oli vielä pehmustettu, jotta Aarteen oli mukava matkustaa.

Ja mikäs se Aarre sitten on? No se on tämä hienous ja upeus, jota ilman kukaan neulojaihminen - tai sellaiseksi haluava - ei yksinkertaisesti voi olla. Aaawwww <3

Voi hyssyrät ja niiden äiteet ja isät ja koko suku. Näin söpöistä ei voi olla olemassa. Hopeinen parsinneula. Kuvitelkaa ny - hopeinen! Ja siinä on ihkunpihku spinelli hierrettynä. Tää on upeus.

Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että hieman meinasi ottaa luonnolle tilata. Olishan miun tietty ihan ite pitänyt tehä, kun on materiaalit ja vermeet kotona. Ehkä oisin osannutkin, jos oisin päivän vääntänyt ja ennen sitä opetellut hiertämisen. Mutta mutta... Eiks oo joskus ihana hemmotella itseään? Hankkia jotain kaunista, ihanaa, ihan vain itselle? Olen onnesta soikea, kun sain tämän hyppysiini. Nyt on parempi olla hävittämättä tätä kaunokaista.

Tämä on niin hieno! Kiitos miljuunasti, Kipene!

11 kommenttia:

 1. Tällaisten postaaminen ja mielihalujen herättäminen kanssa-bloggaajissa kielletty!! Ahh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaus saattoi ihan pikkuisen vahingossa lipsahtaa yllytykseksi. Mutta ihan vähän vaan...

   Poista
 2. No johan on, en edes tiennyt että näitäkin on olemassa.
  Tuo Kipenen koristeltu neula vois vaikka roikkua hopeisessa ketjussa ja olisi hieno koru :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tiennyt ennenkö näin ja ihastuin. Tämä toimisi koruna hyvin. Laitoinkin neulaan renkaan ja nauhan, että saan sen hyvin talteen. Meinasi jo aamulla hukkua sukkien ja pipon päättelyn välissä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sinä oot sitten taituri! Päättelykeiju tykkää nyt tulla auttamaan mua, kun meillä on hienoakin hienommat vehkeet. Vielä kerran iso kiitos!

   Poista
 4. Vau! Ihana <3 Minä olen perehtymässä kirjonnan saloihin ja heti tuli mieleen, että tuommoinen, hopeinen kirjontaneula, oih!

  Onnea uudelle aarteelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko pikkuisen pähee?! Hopeisen kirjontaneulan kanssa mäkin voisin kokeilla... Tosin oon niin kovakourainen, että hopea pehmeähkönä materiaalina ei varmaan kestäis mun hyppysissä.

   Poista
 5. Woihan juku, mikä aarre! En olekaan nähnyt ennen hopeisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin ihana? Tykkään ihan mielettömästi. Taas piti aloittaa parissa päivässä valmistuva pipo, että pääsee päättelemään langan tällä. Ja mä siis vihaan päättelyä...

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.