sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Vaaleanpunaista valmistujaisiin

Ystävän ystävä toivoi kummitytölleen valmistujaislahjaa. Vaaleanpunaista. Tai voisi se olla muunkin väristä. Riipus sen tuli kuitenkin olla, se oli selvä. Ja hopeaa, tai ainakin hopean väristä. Eikä mitään pikkusievää, ei. Mieluummin jotain roheeta.

Tätä oli huisin hauska tehdä. En tunne enkä tiedä tilaajaa, en saajaa. Ylläolevat speksit olivat ne, joiden mukaan tein itse asiassa parikin pohjaa puolivalmiiksi. Niistä sitten kummitäti ja kummitytön äiti valitsivat mieluisen pohjan ja eri vaihtoehdoista pohjaan sopivan viistehiotun kiven. Nyt käytettiin vaaleanpunaista cubic zirconiaa.

Kerrankin oikein yritin saada levyyn erilaista pintaa ja muotoa, enkä vaan tohottanut menemään. Pihtejäkään ei tarvinnut paljoa käyttää, levyllä ja toholla oli ihan omat kuvionsa tässä hommassa. En mie päässyt paljoa asioihin vaikuttamaan. Pallerot huusivat ääneen haluavansa mukaan bileisiin, ja pääsiväthän ne. Tietysti pääsivät.

Pohjia katsellessa oli tosi hauskaa todeta, kuinka meistä jokainen näki niissä erilaisia asioita ja kuviota ja hahmoja. Löytyipä tästä riipuksesta korun saajalle tärkeitä asioitakin. Minua alkoi melkein hymyilyttämään, kun niin keskitin puhtiani tuohon skrymppaamiseen. Korun saaja valmistui pintakäsittelylinjalta - ja tätä en tosiaankaan tiennyt riipusta tehdessäni!

14 kommenttia:

 1. UPEA!!!!! Olet kyllä taitava näissä<3

  VastaaPoista
 2. Tuo on kylla tosi upea! :) Varmasti on saaja onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon. Kummitäti vissiin ainakin tykkäsi.

   Poista
 3. Että sinä osaat aina vain yllättää taidoillasi minut. Upea ♥
  Minä mietin täällä vielä että mikä kivi.Aika vaikeeta valita kauniista joukoista kaunein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, RitvaN. Teit minut iloiseksi.
   Kyllä se kivi valikoi sinut, elä huoli :-)

   Poista
 4. UPEA! valmistautumislahja, siitä voi todellakin löytää vaikka hahmoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvitus vain on rajana, se on hauskaa. Ja valikoidessa juttu lähtee rönsyämään ja menee naurunremakaksi, kun kukin kertoo omia vaikutelmiaan. Son kivaa!

   Poista
 5. Hieno, hieno! Oi että ihailen sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä suotta :-) Tunataan mitä tunataan, ja katotaan mikä lopputulema on.

   Poista
 6. Kaunista taituruutta! ♥ Riipusta voisi tutkia vaikka kuinka kauan... Lahjan saaja varmaan tekeekin näin ja löytää aina uusia juttuja korua käännellessään :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mia! Kummityttö oli mielissään lahjasta ja sitä on porukalla ihasteltu. Koru istuu neidille kuin valettu. Ja kyllä, kummitäti tykkäsi :)

  Lahjan saaja ja antaja ovat onnellisia, kiitos Mia.

  T:Kummitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kuulla! Tämä se on koruntekijän kaikkein paras palkka.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.