sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Röpösormus

Tein itselleni kesällä 2013 skrympatun ja ylisulatellun sormuksen. Rouva Ihanainen olisi halunnut sellaisen myöskin. Vaan miehän en tee samanmoisia. Tehtiin pikainen suunnitelma: Kivi vaihdetaan toisenlaiseksi ja pinnasta tehdään vähän erimoinen. Toisin sanoen sellainen kuin sattuu tulemaan.

Kiveksi valikoitui arctic blue -värinen cubic zirconia. Itse en yleensä piittaa sinisestä, mutta tämä on tosi makea. Se on kuin jääpala. Ideana oli yhdistää vastakohtia, kiven bling-blingiä ja pinnan rosoisuutta ja patinaa. Ensimmäisen kerran käytin mustapatinaa, kotona miulla on tummennukseen käytössä rikkimaksa.

Nuo sulatuspalleroiset oli vaan ihan pakko laittaa kiven sivulle. Ne suorastaan kiljuivat haluavansa siihen. Skrympatusta päällisormuksesta jäi sisäpinnaltaan sen verran röpöinen, että tein sille ohuesta hopeasta vuoriksi toisen sormuksen. Kivenistutuksen tein umpinaiseen putki-istutukseen, joka oli ensimmäinen laatuaan. Aiemmin olen tehnyt tällaiset istutukset kartioon.

Tämä olisi hyvin voinut jäädä kotiinkin, hänestä tuli niin miun maun mukainen. Rouva Ihanainen piti siitä myöskin. Onneksi meillä on niin samankaltainen maku :-)

7 kommenttia:

 1. mut, mä tätä jo kävin kehumassa, mutta tuo pirun kommenttivalvonta vissiin teki tepposet... se vaihtaa tota tarkastusnumeroa kesken kaiken... pyllystä sanon minä.

  Mutta sormus on NIIN ihana :) valoa ja varjoa.... just mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valo ja varjo - se oli hienosti sanottu.
   Poistin nyt tuon sanavahvistuksen, kun roskapostia on tullut siitäkin huolimatta. Toimimaton sanavahvistus on ärrrsyttävä.

   Poista
  2. Jes :) helpompi häiriköidä.

   Poista
  3. Ah, heti viimeyön aikana oli tullut 14 roskapostia. Voi autuutta.

   Poista
  4. Ah, heti viimeyön aikana oli tullut 14 roskapostia. Voi autuutta.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.