sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Terveisiä Kankaanpäästä!

Heippa kaverit! Tämä mörrimöykky on palannut Kankaanpäästä kursseilemasta. Hienoakin hienompi lomaviikko on ohi ja seuraavaa harrastuksen kohokohtaa täytyy odotella vuoden verran.

Kurssin vetäjänä toimi tuttuun tapaan Ari Vuorela Kankurinaitasta, ja kurssin aiheena oli kivenistutus. Tokihan olen nuita kivenistutuksia tehnyt ennenkin niinkuin tiedätte, mutta nyt tarkoitus oli oppia uusia tekniikoita ja hakea vähän varmuutta vanhoihin. Etukäteen ajattelin, että viikon pääaiheeksi otan hiertämisen. Muutaman kiven hiersin, mutta sitten treenasin kartio- ja putki-istutusta, reimari-istutusta ja perinteistä kapussin istuttamista. Uusia ideoita ja malleja on pää väärällään. Kyllä näillä aatoksilla pärjätään ensi kesän kurssiin asti! Ellei sitten ole pakko päästä jo aiemmin Kurikkaan kursseilemaan...

Meillä oli kiva, pieni porukka innokkaita oppilaita. Taso vaihteli miun harrastelijatasosta vuosikymmeniä harrastaneisiin ja hopeakurssien opettajiin asti. Kaikile varmasti jäi kurssista paljon oppia mieleen.

Viikko meni syödessä ja pajalla. Nukkua ei tälläkään kertaa juuri ehtinyt, pisimmät kauneusunet vetäisin viimeisenä yönä, neljä ja puoli tuntia. Nukuin aamulla pommiin ja heräsin vasta puoli seitsemältä, kun puoli tuntia paja-aikaa oli jo valunut ohi. Hirvitystä!

Jos sinulla koskaan on mahdollisuutta osallistua mille tahansa näistä kädentaidon kursseista, niin tartu ihmeessä tilaisuuteen. Jos samalla rahalla voi mennä Kankaanpäähän tai etelänlomalle, niin miun ei tarvitsisi edes miettiä. Ensimmäistä vaihtoehtoa suosittelen todella lämpimästi.

Jatkossa on luvassa taas monen monta postausta kurssikavereiden koruista, ja toki omistani myös. Ehkä kyllästymiseen asti? Kuvia kaikilta aiemmilta Vuorelan kursseilta löytyy muuten myös verkkokaupan kuvagalleriasta, galleria päivittyy aina ajan salliessa. Vanhempia kurssikuvia löytyy täältä.

Ura-alasin ja kivenistutuskirjan uusi painos menivät tilaukseen. Kihlasormukseni tiputti reissussa yhden timanteistaan hukan teille. Sormus jäi Taina Vuorelalle korjattavaksi ja samalla suurennettavaksi. Monta kärpästä yhdellä iskulla siis. Nyt pitänee poistua tekemään väliaikaissormus tuohon nimettömään, kun olo tuntuu vaillinaiselta ilman sormusta.

4 kommenttia:

 1. Aijai! Arvaan, että ihanuuksia syntynyt :-)
  Mukavaa tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari ihan kivaa tuotosta tuli, yksi superhieno ja joku, missä ei ole mitään hienoa :-) Laidasta laitaan siis. Kivaa viikkoa sinulle myöskin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa... Ei makiaa masun täydeltä.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.