sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hätilä 2014

Kesän kuumimpaan aikaan Hätilässä järjestettiin SRA-kisat. Näpsästi reilu viikko ennen kisaa tuli tilaus yhdeksälle riipukselle. Riipusten oli tarkoitus olla ikäänkuin mitalien kavereina tai korvikkeina. Riipuspidikkeet saivat olla samanlaisia tai erilaisia, siinä sain vapaat kädet. Ainoa ehto oli, että osien täytyy olla irrotettavissa toisistaan.

Hommanahan tämä oli kohtuullisen pieni, mutta kun pakista ei löydy mitään muuta kuin hopeisia osia... Onneksi messinkilevyä löytyi millisenä ja lankaakin himpun verran, kuparilankaa oli just ripustuslenkkien verran ilman että tarvitsi ruveta kuorimaan sähköjohtoja. Kaupasta löytyi jotakin väreihin suht sopivaa korumetalliketjua. On se vaan tämä messinki niin kovaa työstää hopeaan verrattuna. En aio ikuna koskaan tehdä millisestä messingistä näin pieniä rinkuloita kuin nämä vaativat. Sormuskoko on sitten jo paljon helpommin hallittavissa ja työstettävissä.

Loppuviimeksi ainoastaan taistelijaluokan voittaja sai riipuksen. Loput lunastettiin jemmaan "parempaa käyttöä varten". Jännityksellä odotamma, mitä tuo parempi käyttö on :-)

6 kommenttia:

 1. No on hieno mitalin korvike, kaikkea sä keksitkin, materiaali kuin materiaali taipuu sun sormissa ihan miksi vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset ovat oikein mielenkiintoisia projekteja. Tässäkin sain nuo perusosat hyppysiini, ja tehtävänanto oli: Nämä pitää saada kaulaan roikkumaan ilman että alkuperäiseen osaan tehdään mitään muutoksia. Sillees :-)

   Poista
 2. Jopas onkin "mitaleita" kerrassaan! Hienoja<3

  VastaaPoista
 3. Kysyitkö että olivatko ladattuja vai tyhjiä? Pelkkä nalli on aika pamaus sisätilassa...
  Nimim. Nuorena poikana sormet mustana haulikon nallin jälkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, ei ole ladattuja. Eikä mossahda nalli. Mossahtavia säilytetään vaan niille varatussa kaapissa, en huoli niitä mun työpöydälle. Tämmösellä kohkaajallakin on hitusen itsesuojeluvaistoa :-)

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.