sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Oranssi Oili

Ystäväni rakastaa voimakasta oranssia kuten miekin. On meillä tosin muutama muukin asia jotka meitä yhdistävät. Kerran hän nappasi mukaansa riipuksen, josta tulikin oikein touhukoru. Se antoi värillään voimaa ja tehoa työntekoon ja pääsi kaulaan monta kertaa viikossa.

Kiviparka (cubic zirconia tosin) antoi kaikkensa. Kun se oli kaikkensa antanut, se putosi pois. Mikä katastroohvi! Järkytys! Onneksi Täti Korutohtori saattoi auttaa. Korutohtori tekaisi uuden ikuisuudenrinkulan särki menneen tilalle. Toivottavasti tämä jaksaa antaa voimaa ja vauhtia, iloa ja lämpöä kuten se ensimmäinenkin!

8 kommenttia:

 1. Onpa hurmaava riipus!
  -Juu, oranssi on todella sellainen väri, innostava ja eteenpäin tyrkkivä :-D En valitettavasti tiedä kovin monta immeistä, jotka siitä tykkää, siis sun, mun, sun ystävän ja mun siskon lisäksi! Esimerkiksi mitä upeimmat karneolini jäävät aina kauppaan... Harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä riipuksia on tullut väkerrettyä pienillä eroilla ja erivärisillä zirconioilla; violettia, sinistä, vaaleanpunaista, kirkasta. Oranssi-parka oli aina jäänyt ilman uutta kotia.
   Itse en tulisi toimeen ilman oranssia. Sitä löytyy niin vaatteista, koruista kuin kotoa. Karneolit ovat monasti upean murrettuja, täydellisiä yksinkertaisesti vaikka vuori- tai savukvartsin kavereiksi. Ja kunnon oranssi meripihka...

   Poista
 2. Oranssi taitaa olla vahvan ihmisen väri! Itselläni en sitä pidä, mutta mieheni tykkää käyttää esim. osansseja vaatteita.
  Kaunis riipus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suoraan sanottuna en tiedä tuosta vahvuudesta, arvailen vain. Joko vahvat tyypit käyttävät - tai sitten sellaiset, jotka tarvitsisivat sitä vahvuutta. Jos on tarpeeksi vahva niinkuin sinä, ei oranssia erityisesti kaipaa ympärilleen. Ehkä, en tiedä.

   Poista
 3. Kaunis riipus.

  Tovi meni minulla, kun selailin alla olevia korukuvia. Ihan tuli tunne, että jollekin korukurssille olisi aivan mahtava päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katri!
   Olisipa muuten ihanata päästä jollekin kurssille, jolle osallistuisi moooonta netin kautta 'tuttua' koruilijaa. Voi jösses, sepäs olisikin muuten lystiä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, ArualMaria! Kiva, että kurkit korukuviakin, vaikka lankajutut ovat enemmän sinun alaasi.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.