keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Statement -sormus

Jukan tekemä sormus oli ehdottomasti yksi suosikeistani tämän kurssin aikana. Tämäkö nyt on sellainen statement -koru?

Samalle tilaajalle Jukan piti toimittaa myös vompatti-/vyötiäis-/muurahaiskarhu-/vatevö -ranneke. Hieno joka tapauksessa, vaikka nimi menikin unhoon. Onneksi ohje löytyy kansiostani. Tai ainakin kansion tietämiltä.

"Sekalaisten sarjasta" löytyivät valtavan kivat pallokorvikset ja mahtavan muhkea risti. Ristillä oli painoa vaatimattomat 17g!

Hiertämisen opettelu oli Jukankin toivelistalla viikon ajalle. Tässä vähän alkua.

Jukka oli tosiaan saanut himppusen vaativamman tilauksen. Pohjattomia (ei tasapohjaisia vaan ns rumpuhiottuja) kiviä piti istuttaman viistehiotun kiven kaveriksi. Kohtuullisen monta lankajuotosta. Tilaaja (=keraamikkovaimonsa) oli ylen tyytyväinen 5-6 cm:n sormukseensa. Olisin ollut minäkin :-)


Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Nyt on käyty läpi kaikkien Kankaanpään kesäkurssilaisten tuotokset. Seuraavia raportteja joudutte odottamaan ensi kesälle. Miehän olen siis jo päättänyt, että mahdun joukkoon ensi vuonnakin!

2 kommenttia:

  1. MiunMaun, suurkiitos näistä kesäkurssi-raporteista!! Ovat kaikki olleet mainiota luettavaa, kaunista katseltavaa. Jo on ihana valikoima tässäkin postauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kesäkurssilla näkee niin hienoja ja omasta tyylistä eroavia koruja, että olisi suorastaan hävytöntä jättää ne esittelemättä. Ihaillaanhan niiden edistymistä ja valmistumista siellä joka päivä. Ens vuonna sitten lisää taas :-D

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.