sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kirjatuki

Blogimaailma on ihana. Se on kamala. Sieltä saa hyviä vinkkejä. Sen kautta törsää kaikki rahansa. Ei kun... Ei, ei, ei. Sen kautta tekee hyviä sijoituksia. Nih.

Miulla on ollut pitkään ongelma. Haluaisin lukea, ja haluaisin kutoa. Haluaisin tehdä niitä yhtaikaa, ettei yhtään vapaata aikaa menisi 'hukkaan'. Tosin en pysty kutomaan katsomatta kuin sileää, mutta perussukkiin sitä uppoaa muutama silmukka sitäkin. En vain keksinyt sellaista systeemiä, millä saisin tiiliskiviromaanien aukemat pysymään näppärästi auki. En ennenkuin törmäsin vinkkiin Liinan blogissa. Kirjatuki lähti tilaukseen välittömästi. Jos muistan oikein, niin taisin tilata tukeni ebayn kautta.

Tämä on oikeasti tosi näppärä kapistus, turhakkeeksi tätä ei voi mitenkään kutsua. Kutiloinnin lisäksi tämä on valtavan mukava ihan pötköllään lukiessa. Tällainen olkavaivainenkin voi lukea ilman että olkaan alkaa sattua julmetusti. Kirjan kannattelu kun ei ole tehnyt olalle oikein hyvää viime aikoina. En käsitä kuinka olen tullut toimeen ilman kirjatyynyä.

Eihän tämä kovin kaunis ole, ja melko iso rohjakekin. Tässä kohtaa ulkonäöllä ei todellakaan ole merkitystä. Kiitos Liinalle vinkistä, joka lähti tällä tavoin jakoon. Kyllä blogimaailma on ihana.

10 kommenttia:

 1. Jotain tuollaista olenkin kaivannut. Kiitos vinkistä:) Voikin sitten harrastaa kahta asiaa yhtä aikaa, lukemista ja neulomista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos Hyvä! Minäkin olin kaivannut, vaikken edes tiennyt tämmöisestä mitään. Vaan nyt me tiedetään ja voidaan kertoa muillekin :-)

   Poista
 2. Jaaha, taitaa mennä täälläkin tilaukseen. En osaa neuloa lukematta enkä lukea neulomatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, tää on sitten niin sun kapine! Ainoa miinus on se, että jos lukee tositosi nopsaan, niin tuota auki pitävää levyä on ärsyttävä soukkailla ees taas, kun pitää irrottaa käsi kutimesta. Vaan paljon helpompaa tämän kapistuksen kanssa kuin ilman.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ehdottoman oiva, kyllä vaan. Pitäis kehitellä joku samanoloinen omilla tekniikoilla, niin sukulaiset sais joskus jotain muutakin kuin sukkia... :-)

   Poista
 4. Mulla on tuo myös ollut jo joitakin vuosia käytössä ja etenkin kesäisin luen ja kudon paljon pihalla, ihanaa! Loistohankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistovinkki, ettenkö sanoisi. Mä en ole päässytkään vielä kokeilemaan tätä pihalla, kun hankin vasta nyt syssyllä. Vinkki meni korvan taakse justiinsa.

   Poista
 5. Oih, tuo olis niiiiiiiin tarpeellinen mullekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupukille ehtii vielä hyvin kirjoittaa kirjeen. Tämä tais tulla Saksasta/Saksan kautta alle kahdessa viikossa.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.