keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Viehkot mustikat

Ajattelepa sinisenmustaa marjaa, kirkkaan vihreitä lehtiä, kauniin loppukesän lämpöä, auringonvaloa siilautumassa puiden läpi. Metsäpäivän päätteeksi mustikkamaitoa, mustikkapiirakkaa, mustikkakukkoa... Voi sentään, tahdon kesän tänne.

Tähän rannekkeeseen vaan piti saada aikaisemmin tekemiäni lamppuhelmimustikoita. Ne ovat yksinkertaisesti niin söpöisiä ja kolme oli vielä omaa paikkaansa vailla. Lisäsin vielä pitkän pätkän jotain kuningasketjun muunnosta, mahtaisiko olla prinsessaketjua.

Tämä ranneke jotenkin vaati aivan yhtä säihkyvät korvikset kaverikseen. Korviksissakaan ei saisi olla mitään pientä ja huomaamatonta, vaikka oikea metsämustikka välillä osaakin piilotella.

Tästä tuli hauska setti. Kaulakorua nämä eivät kaverikseen halunneet, joten en sitten sellaista väkisin yrittänyt tehdä :-)

Saatanpa hiljentyä nyt muutamaksi päiväksi joulun viettoon. Vähän neulomuksia, vähän lukemista, metsäulkoilua pappojen kanssa, tätsäilyä, saunomista, hyvää tsyömää. Toivottavasti aurinko jossain kohtaa pilkahtaa sen verran, että saan maailman toiseksi parhaasta joululahjasta kuvia. Se paras ja hienoin ja kaunein ja upein on jossain postipaten jemmassa vielä pitkälle ensi viikkoon.

Oikein mukavaa ja rauhaisaa ja iloista Joulua! Sydämessä oikein läikähtää, kun muistan kaikkia ihania kommenttejanne. Kiitos teille, että olette. 

11 kommenttia:

 1. Ihana setti!! Oikein leppoisaa ja iloista joulua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis setti :) Ja Ihanaa Joulua !

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita mustikoita! Nyt kyllä herahti vesi kielelle ;)

  Mukavaa ja rauhallista joulua sinne sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Makoisat mustikkakorut , kesä talven keskellä!
  Rentoa Joulua sinulle<3

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Mustikat ja suomen kesa! :) Ihanaa joulua ystavaiseni!

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille ihanaisille!
  Aattoilta on häärätty enempi vähempi perinteiden merkeissä ja mukavaa oli. Nyt on hyvä istua kutilointituolissa lukemassa, netteilemässä, kutomassa ja katselemassa telkkua. Kaikkia täyspainoisesti yhtä aikaa, melkein.

  VastaaPoista
 7. Oijoi, aijaijai. Tuli ihan heinäkuu mieleen keskellä talven pakkasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki mieleni laulaa, jotta Onkos tullut keeeesä ny-yt taalven keskellee...
   En sittenkään ilennyt, kun musikaalisuus on täys nolla :-)

   Poista
 8. Vähänkö ihanat <3 mä niin tahtosin opetella nuitten lamppuhelmien tekoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hienoa hommaa! Sääli vaan, ettei mulla ole aikaa ja mahdollisuutta käydä kuin pari kertaa vuodessa kokeilemassa. Siinä ei taidot paljoa kehity. Vaan on se hauskaa. Vielä pitäis opetella paremmin käyttämään noita itsetehtyjä...

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.