keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Punaista perussukkaa palmikolla

Perussukkaan pääsi sujahtamaan kaupanväristä, punaista Nallea. Ei ole itse värjättyä, ei. Minulla oli kiire saada nämä puikoille, kö mulla on uusia puikkoja. Jeeee! Maailmalta tarttui ostoskoriin metrisiä sukankutilointipyöröjä monessa koossa. Tärkein juttu oli erilaiset päät ja materiaalit.

Tähän asti olen käyttänyt lähinnä Addin kiinteitä peruspyöröjä ja Knit Pron puisia, vaihtopäisiä settejä. Nyt sain Knitter's Priden (käsittääkseni jenkkinimi Knit Prolle, mutta voin olla väärässäkin) hiilikuitupuikkoja ja ChiaoGoon punakaapelisia suoria ja käyriä puikkoja. Ainakin nuo käyrät ovat ihan törkeen makeet käytössä, vaikka tuntuivat alkuun käsiin oudoilta. Kaapeli on taivaallinen, ei kierry, ei löpsy, ei mene mutkalle. Tykkään.

Taas kerran sileän posottaminen alkoi tympiä ihan heti kohta varpaista päästyä. Nappasin tylsästi sukan keskelle Wishbone -palmikon, että sileä katkeaisi edes jossain kohtaa.

Tosi hyvä ja hieno ja havainnollistava kuva ja sillee. Lohduttaudun sillä, että kaikissa muissa mulla oli assistentti mukana. Ne loput 427 kuvaa olivat tämän oloisia.

Ah, löytyihän kameran kätköistä tällainenkin laatuotos. Terassin kaiteella on kiva kiipeillä!

Näillä mennään. Kivaa päivänjatkoa jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Tulin hyvälle tuulelle assistenttikuvasta :D Elukat on niin korvaamattomia. Mutta puikkoja mun piti kommentoida - mä ra-kas-tan Chiaogoon puikkoja, juurikin kaapelin takia, vaikkei puikko-osassakaan ole mitään vikaa (mutta on RED Lace -puikkoja, niissä on aika terävä kärki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa kanssa jotkut otta Red Lacet, nää on ihan mielettömän ihanat. Taitaa se tämäkin homma olla tietyllä tapaa välineurheilua!

   Poista
 2. Täytyyhän kuvausassistentinkin aina välillä työntää tassunsa näkyviin ;-)
  En oo muuten koskaan pyöröillä kutonut sukkaa, pitääkö sekin ottaa listalle. Näin jossain kivan kuvioneuleen, jota haluan kokeilla eli ehkä hankin pyöröt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä assari on aina toiminnan keskipisteessä. Pappa-assari yleensä katselee vähän sivummalla istuskellen.
   Mä tykkään pyörönä magic looppailla sukkia. Aina paras, jos pystyn tekemään molemmat yhtä aikaa samalla pyöröllä. Yleensä yritän jopa valita tekemiseni sen mukaan, että voin tehdä niin :-)

   Poista
 3. Hah! :) Pitkäkoipinen assistentti! Kivat sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tämmöinen jokapaikan hyrrä tämä assari. Nyt on vauhti himpun hidastunut, kun on saavuttanut virallisen veteraani-iän. Vaan piisaa sitä vaihtia vieläkin ihan omiksi ja naapurien tarpeiksi :-)

   Poista
 4. Ei kuvaamisessa olisi mitään hohtoa, jos ei saisi vähän nelijalkaisia apulaisia mukaan :D

  Mielenkiintoisilta kuulostavat uudet puikkosi. Minä tykkään eniten puisista, mutta tuli yhdet hiilikuituisetkin hommattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apurit ovat tärkeitä. Ilman heitä olis aika tylsää tehdä yhtään mitään juttuja. Aina on puidenkantokaveria, kuvausapuria, lumenluontiapulaista, saunakaveria tarjolla. Useimmiten toki ovat enempi tiellä kuin apuna, mutta se onkin just se juttu :-D

   Tykkään noista ChiaoGoon kaapeleista tosi paljon. Se on vähän kuin paksua koruvaijeria, sopii hyvin mun käteen. Mulla menee sujuvasti metalli-, koivu- ja hiilikuitupuikot. Koivuisia mulla ei tosin ole pieniä kokoja ollenkaan, niin tuntuvat käsiin vähän sellaisilta haloilta.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.