keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vinkura muistikatkos

Nyt iski tytölle muistikatkos näiden korvisten kohdalla. En mitenkään saata muistaa, onko kyseessä vuorikvartsi vai lasi. Itselle tehdyistä koruista kun en ole tavannut pitää materiaalilistaa samoin kuin myytävistä koruista. Osat ovat joka tapauksessa korumetallia ja koukut hopeaa. Hassun venkuroilta nämä näyttävät poseeratessaan, eivät ne tuollaiset oikeasti ole. Oikeasti. Korvissakin ovat olleet jo ainakin kaksi kertaa.


Pikkuhiljaa pitäisi orientoitua siivoilemaan tuota koruilupöytää, jotta siellä mahtuisi tekemään jotain. Uusia koruja tekisi mieli. Viime aikoina on ollut helpompi istahtaa nojatuoliin neulomaan, ettei vaan tarvi siivota. 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Peruskivat killuttimet, sanoisin. Sopii kaiken kanssa, arkeen ja juhlaan ja vaatteenkaan väreillä ei ole väliä. Helpot käyttää!

   Poista
 2. Sievät ne on!
  Eikä tuollaiset muistikatkokset kauheesti haittaa; tosin lasia minä vältän isommissa helmissä siksi, että lasi painaa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä koskaan ole huomannut, tai siis pistänyt merkille, että lasi on painavampaa. Ei mennyt hukkaan tämäkään päivä, aina oppii uutta!

   Poista
 3. Sattuipa somasti, kun juuri toissapäivänä tein itselleni pyöreistä vuorikvartseista korvikset. En vaan ole vielä kuvannut niitä:)
  Nuo on todella kivat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla tämä kevään alku, joka saa näitä värittömiäå koruja aikaan. Palleroiset näyttävät ihan vähän sulaneelta jäältä. Kauniin kylmät ja jäiset, nams.

   Poista
 4. Mä voin tulla siivoamaan sun pöytäsi jos sä siivoat mun pöytäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä, ettei mun kannata ihan suoriltaan luvata!

   Poista
 5. kauniit korvikset, sopivat moneen menoon :) myös minulla on puikot heiluneet ihan kiitettävää tahtia - sukkia on syntynyt jos minkälaisia... on se vaan niin mukavaa puuhaa - sekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tällainen askartelu on jotenkin niin mukavaa. Enpä enää osaa katsella vaikka telkkaria, ennemmin punon ketjua tai neulon ja katson telsua vain sivusilmällä.

   Poista
 6. Kauniit korvikset. Mulla on vähän sama juttu ompelupöydän kanssa. Ei tee mieli ommella kun ensin pitää siivota koko pöytä. Tein itselleni "ompeluhuoneen" pienestä varastosta johon mahtuu juuri ja juuri pöytä ja tuoli mutta se on mun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana tuollainen ihan oma huone tai 'huone'. Mulla on sellainen kaapeilla eroteltu nurkkaus, mutta siinä ei ole ovea, jonka taakse saisi kaiken sälän piiloon :-(
   Jos sitä joskus vaikka oppisi laittamaan kamppeet paikoilleen... Vaan kun tavaroiden ja materiaalien pitää seurustella siinä levällään, että ne osaavat mennä oikeille paikoille koruissa tai muissa jutuissa.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.